—- De vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs —- Op prachtig royaal perceel, aan de rand van Groenlo doch op loopafstand van het centrum gelegen, ligt deze karakteristieke jaren '30 woning met vrijstaande stenen garage. De perceelgrootte bedraagt, inclusief het naastliggende pad, maar liefst 1.208 m2. Deze karakteristieke woning is gebouwd in 1930, heeft een inhoud van ca. 532 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 114 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 114 m2
Perceeloppervlakte 1208 m2
Inhoud 532 m3

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met fraaie granito vloer, kelder, woonkamer en suite, dichte keuken met keukenblok voorzien van granito aanrechtblad en diverse kastjes, praktische bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers waarvan twee voorzien van vaste kasten, badkamer met douche, toilet en wastafel.

2e Verdieping:
Middels een vlizotrap in één van de slaapkamers te bereiken zolder. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Nefit HR combiketel (2004).
– De keuken is voorzien van een granito vloer.
– De begane grondvloer is van beton op zand en hout en de 1e en 2e verdiepingsvloer zijn van hout.
– Houten kozijnen welke deels zijn voorzien van glas-in-lood ramen, deels dubbele beglazing en deels voorzetramen.
– De authentieke kenmerken, zoals glas-in-lood ramen, granito vloer en de woonkamer en suite geven deze woning het karakteristieke karakter dat veel mensen zal aanspreken!
– Heerlijke diepe tuin met veel groen en diverse bomen en een vrijstaande stenen garage.
– De Lichtenvoordseweg is een invalsweg richting het centrum. Alle voorzieningen zijn op geringe afstand te bereiken. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten