In rustige woonwijk gelegen 2-onder-1 kapwoning voorzien van berging en royale garage. De tuin is geheel omsloten en achterom te bereiken. De perceelgrootte bedraagt 204 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1962
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 91 m2
Perceeloppervlakte 204 m2
Inhoud 326 m3

Deze 2-onder-1 kapwoning is gebouwd in 1962, heeft een inhoud van ca. 326 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 91 m2. De externe bergruimte bedraagt 52 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met kelderkast en trapopgang, toilet. De woonkamer beschikt over veel lichtinval en schouw. Keuken met keukenblok. Vanuit de keuken is er toegang tot het terras.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers voorzien van vaste kasten. Badkamer met wastafel en ligbad.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken overloop met wastafel, zolderruimte met dakraam. De mogelijkheid bestaat om op de zolderruimte een vierde slaapkamer te creƫren. De kenmerken van de woning zijn:
– De woning is voorzien een geiser ten behoeve van het warme water en de woning wordt verwarmd middels gaskachels.
– Grotendeels voorzien van rolluiken.
– In 2018 is het buitenschilderwerk gerealiseerd.
– De begane grond is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en de 1e verdieping is voorzien van enkel glas.
– Voorzien van een ruime achtertuin met terras, berging en garage. Tevens is de tuin achterom te bereiken.
– Kluswoning met volop mogelijkheden om de woning naar eigen smaak en wens in te richten. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten