Op een mooie rustige locatie, in woonwijk Het Hambroek, gelegen ruime vrijstaande woning met slaapkamer/kantoorruimte op de begane grond, inpandige garage, tuinhuisje en op het zuiden gelegen tuin. De perceelsgrootte bedraagt 680 m2. Deze ruime vrijstaande woning is gebouwd in 1977, heeft een inhoud van 619 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 172 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1978
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 172 m2
Perceeloppervlakte 680 m2
Inhoud 619 m3

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree met trapopgang en toegang tot de kelder, toilet met fonteintje en een vaste kast, riante woonkamer met openslaande tuindeuren naar het terras, open keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van keramische kookplaat, RVS afzuigschouw, oven, magnetron en vaatwasser. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer/kantoorruimte te bereiken, welke voorzien is van een vaste kast en een badkamer met douche en toilet. Ook is vanuit de woonkamer de bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine bereikbaar. Vandaar uit komt men in de inpandige garage.

1e Verdieping:
Royale overloop met bergruimte en toegang tot het balkon, twee ruime slaapkamers, waarvan één slaapkamer toegang biedt tot het balkon, badkamer voorzien van douche, wastafel en derde toilet. De kenmerken van de woning zijn:
– De gehele woning is voorzien van isolerende beglazing.
– Centraal verwarmd middels een Nefit Combiketel.
– In 2016 is de woning van binnen/buiten geschilderd.
– De woning is voorzien van dak- en muurisolatie.
– Aan de achterzijde van de woning is een uitvalzonnescherm geplaatst.
– Rondom de woning bevindt zich een geheel omsloten, fraai aangelegde tuin met sierbestrating, gazon, borders en bomen. Het aan de achterzijde gelegen gedeelte van de tuin bevindt zich op het zuiden, zodat het heerlijk toeven is op het gedeeltelijk overdekte terras. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten