Centraal op het bedrijventerrein ''Den Sliem'' gelegen bedrijfscomplex met diverse bedrijfsruimtes, kantoorruimte, kantine, showroom en magazijn. De totale perceeloppervlakte bedraagt 4.652 m2. Het object is gebouwd in 1994.

Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1994
Ligging Bedrijventerrein

De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte op de begane grond van ca. 2.027 m2 en het kantoorgedeelte bedraagt 84 m2. De oppervlakte op de 1e verdieping bedraagt 608 m2. De indeling is als volgt:
Entree met toilet met fonteintje. Kantoor ruimte, kantine met keukenblok voorzien van combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Toilet met wastafel. Meerdere hallen waarvan één hal met trapopgang naar de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van meerdere opslagruimtes. Voorzieningen:
– Twee overheaddeuren en twee roldeuren
– Kantine met pantry
– Toiletten
– Lichtarmaturen
– Één hal is voorzien van verwarming.
– Kantoorruimtes en kantine voorzien van centrale verwarming
– Kantoren zijn allen voorzien van elektra- en data-aansluitingen

Buitenterrein:
Het buitenterrein is goed onderhouden en geheel verhard met klinkers. Parkeergelegenheid:
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Vraagprijs € 775.000,- kosten koper

Aanvaarding: in overleg

Bereikbaarheid:
Het bedrijfsgebouw is uitstekend bereikbaar vanwege haar ligging nabij een op- en afrit van de nieuw aangelegde N18. Hierdoor zijn de steden Twente en de Achterhoek uitstekend en snel bereikbaar. De oppervlakten zijn aangeleverd door verkoper. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf. Bestemming:
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen Oost Gelre, functieaanduiding bedrijf tot en met 4.2. Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Vergelijkbare objecten