In het mooie gewilde kerkdorp Beltrum gelegen ruime geschakelde semi-bungalow met slaap- en badkamer op de begane grond en een aangebouwde garage. De perceelgrootte bedraagt 329 m2. Deze levensloopbestendige woning is gebouwd in 1973, heeft een inhoud van ca. 401 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 92 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1973
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 92 m2
Perceeloppervlakte 329 m2
Inhoud 401 m3

De overige inpandige ruimte bedraagt 21 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Overdekte entree met toegang tot de berging. Entree/hal met trapopgang en toilet met fonteintje. De woonkamer is voorzien van veel lichtinval en vaste kast. Keuken voorzien van nette inbouwkeuken (2014) met afzuigkap, gaskookplaat, oven, vaste kast en novylon vloer. Vanaf de woonkamer is de royale slaapkamer te bereiken met tuindeur en toegang tot de aangrenzende badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Tevens is er vanuit de badkamer toegang tot het toilet.

1e Verdieping:
Royale overloop met vaste kasten en cv-ruimte, tweede slaapkamer voorzien van dakraam. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Nefit CV-ketel (2017).
– In 2015 zijn de dakgoten voor en achter vervangen.
– Deze woning heeft alle voorzieningen op de begane grond.
– Voorzien van elektrische rolluiken en elektrisch zonnescherm.
– Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
– Diepe en verzorgde achtertuin op het zuiden gelegen met terras, gazon en borders.
– De woning heeft een eigen oprit.
– De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Beltrum, met diverse voorzieningen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten