In het buitengebied van Borculo gelegen halfvrijstaande woonboerderij met schuren en circa 2.000 m2 grond. Er bestaat de mogelijkheid om grond bij te kopen. Vanuit de woonboerderij heeft men een prachtig uitzicht over de omliggende landerijen.

Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1912
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 7
Woonoppervlakte 167 m2
Perceeloppervlakte 2000 m2
Inhoud 1595 m3

De woonboerderij is gebouwd in 1912, heeft een inhoud van ca. 1595 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 167 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree, toilet, keuken voorzien van inbouwkeuken met koelkast, oven, kookplaat en afzuigkap, riante woonkamer met houtkachel, vitrinekast en laminaatvloer, slaapkamer, opkamer met daaronder gelegen kelder, badkamer met wastafel en inloopdouche. Via tussenhal is de achtergelegen deel te bereiken.

1e verdieping:
Overloop, vier slaapkamers. Kenmerken van de woning:

– De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming.
– Aan de voorzijde en zijkant van de woning zijn luiken bevestigd.
– De aan de achterzijde gelegen karakteristieke deel biedt de koper diverse invulmogelijkheden.
– De woonboerderij is gelegen tussen Borculo en Lintvelde met prachtig uitzicht over de omliggende weilanden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten