Nabij het centrum van Ruurlo op loopafstand van diverse voorzieningen ligt deze te moderniseren vrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken, overkapping, vrijstaande schuur en duivenhok. De perceelgrootte bedraagt 405 m2. Deze woning is gebouwd in 1952, heeft een inhoud van ca. 404 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 103 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1952
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 103 m2
Perceeloppervlakte 405 m2
Inhoud 404 m3

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal, toilet met fonteintje, woonkamer, dichte keuken met keukenblok voorzien van spoelbak en afzuigkap, vaste kast, praktische bijkeuken met wasmachine aansluiting.

1e Verdieping:
Overloop, vier slaapkamers met vaste kasten, badkamer voorzien van douche en wastafel.

2e Verdieping:
Vliering. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Intergas HR combiketel (2012).
– Voorzien van spouwisolatie (na-ge├»soleerd) en gedeeltelijk dubbele beglazing.
– Glasvezelaansluiting in de woonkamer.
– Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.
– De woning dient gemoderniseerd te worden.
– Rondom de woning ligt een royale tuin hetgeen veel vrijheid biedt. Achterin de tuin staat een houten garage en stenen duivenhok. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten