Wat een vrijheid biedt dit kavel met karakteristieke, vrijstaande woning gelegen tegen de Needse Berg doch op korte afstand van de bebouwde kom. De woning is voorzien van maar liefst vier slaapkamers. Het uitzicht aan de achterzijde is werkelijk uniek.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1929
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 7
Woonoppervlakte 138 m2
Perceeloppervlakte 750 m2
Inhoud 520 m3
Energielabel Energielabel F

De perceelgrootte bedraagt 750 m2. Deze karakteristieke vrijstaande woning is gebouwd in 1929, heeft een inhoud van ca. 520 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 138 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal, toilet met fonteintje. De woonkamer is voorzien van een erker en sfeervolle kachel. De keuken met inbouwkeuken is voorzien van afzuigkap, gaskookplaat, oven en vaste kast. Vanuit de keuken te bereiken opkamer/werkkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en ligbad. Vanuit de hal is de praktische bijkeuken te bereiken met aansluiting voor de wasmachine. Tevens is er aan de achterzijde van de woning een berging aanwezig.

1e Verdieping:
Overloop, vier royale slaapkamers waarvan drie slaapkamers voorzien van vaste kasten. De grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van maar liefst twee inloopkasten. Vanuit de overloop is er ook toegang tot een kamer met vaste kast. Tevens is op de eerste verdieping een separate toilet met wastafel aanwezig. De kenmerken van de woning zijn:
– Verwarmd middels een Intergas CV-ketel (bouwjaar 2007).
– Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. Tevens zijn de kap en het plafond op de eerste verdieping geïsoleerd (2009).
– De dakkapellen zijn in 2010 compleet vernieuwd/vervangen en voorzien van onderhoudsarm keralit. De goten en windveren zijn tevens vernieuwd/vervangen.
– Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
– In 2017 is de grote slaapkamer aan de achterzijde gerealiseerd.
– De gehele 1e verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.
– Ruime vliering/bergzolder, te bereiken middels vlizotrap.
– De oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
– De diepe achtertuin biedt aan de achterzijde een prachtig vrij uitzicht over de Needse Berg. De tuin is daarnaast voorzien van een terras en borders, ook is er de mogelijkheid voor het creëren van meerdere zitjes en terrasoverkapping. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten