Op een royale kavel gelegen, karakteristieke vooroorlogse vrijstaande woning met erker, serre, carport, houten berging en een riante tuin. De carport is aan de achterzijde van de woning te bereiken. De perceelsgrootte bedraagt 1.958 m2.

Vrijstaande woning
Bouwjaar 1923
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 7
Woonoppervlakte 214 m2
Perceeloppervlakte 1958 m2
Inhoud 937 m3

De woning is gebouwd in 1923, heeft een inhoud van ca. 900 m3 en een gebruiksoppervlakte van ca. 180 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/vestibule, hal met toilet en trapopgang met daaronder de kelder, woonkamer met erker, middels ensuite-deuren te bereiken aangebouwde serre voorzien van openslaande tuindeuren. Vanuit de hal komt men in de werkkamer en twee slaapkamers. Dichte woonkeuken met karakteristieke schouw en vaste kast. Vanuit de keuken komt men via een gang in de douche met toilet en de bijkeuken.

1e Verdieping:

Middels de karakteristieke trap te bereiken overloop, welke toegang geeft tot twee slaapkamers en een grote geheel bevloerde zolderberging met mogelijkheid tot het realiseren van meerdere slaapkamers. De kenmerken van de woning:

– Het betreft een karakteristieke vooroorlogse woning waarin de authentieke details bewaard zijn gebleven, zoals o.a. glas-in-loodramen, glas-in-lood ensuitedeuren, paneeldeuren, granito vloeren etc.
– De woning wordt centraal verwarmd.
– Enkele ramen zijn voorzien van rolluiken en aan de serre is een uitvalscherm bevestigd.
– Rondom de woning bevindt zich een royale tuin met borders, bomen en gazon.

Vergelijkbare objecten