In een rustige woonwijk op royale kavel gelegen semi-bungalow met vrijstaande garage en overkapping. Deze woning heeft alle voorzieningen op de begane grond waaronder één slaapkamer en badkamer. De perceeloppervlakte bedraagt 425 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 113 m2
Perceeloppervlakte 425 m2
Inhoud 419 m3

De woning is gebouwd in 1972, heeft een inhoud van ca. 419 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 113 m2. De externe bergruimte bedraagt 23 m2. De indeling van de woning:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en toilet met fonteintje. De woonkamer is voorzien van veel lichtinval en een toegangsdeur naar het terras met overkapping. Vanuit de woonkamer is de woonkeuken te bereiken, welke voorzien is van een inbouwkeuken in hoekopstelling met gaskookplaat, afzuigkap en oven. Via de keuken is ook de voormalige hal aan de voorzijde van de woning te bereiken met daarin vaste kasten. Vanuit de hal is de slaapkamer te bereiken, alsmede de badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

1e Verdieping:
Ruime overloop met cv-opstelling, vaste kast, slaapkamer en ruime zolder. Kenmerken van de woning:
– De woning wordt verwarmd middels een Nefit HR Combi CV-ketel en een gashaard in de woonkamer.
– Grotendeels voorzien van isolerende beglazing.
– Deze woning heeft alle voorzieningen op de begane grond, waaronder één slaapkamer en badkamer.
– Aan de voorzijde en zijkant van de woning bevindt zich een uitval zonnescherm.
– De oprit biedt ruimte voor meerdere auto’s.
– Rondom de woning bevindt zich een tuin met hagen, borders en bomen.
– De woning is gelegen nabij het buitengebied van Neede, zoals de Needse berg en het Vleer. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten