Aan de rand van Groenlo aan een doodlopend straatje gelegen goed onderhouden hoekwoning met aangebouwde bijkeuken/berging en vrijstaand houten schuurtje. Zowel de keuken als badkamer zijn vernieuwd, waardoor deze gemoderniseerde woning instap-klaar is. De perceelgrootte bedraagt 148 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Hoekwoning
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 104 m2
Perceeloppervlakte 148 m2
Inhoud 380 m3
Energielabel Energielabel C

Deze woning is gebouwd in 1972, heeft een inhoud van ca. 380 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 104 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal, woonkamer met uitzicht op groen, moderne open keuken voorzien van inbouwkeuken met koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser, bijkeuken/berging met aansluiting voor de wasmachine en aanrechtblok ,tussenportaal met toilet en trapopgang. Tevens is de begane grond voorzien van een laminaatvloer.

1e Verdieping:
Overloop met vaste kast, drie slaapkamers, vernieuwde badkamer (2012) met inloopdouche, tweede toilet, wastafelmeubel en vloerverwarming.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken royale zolderruimte met twee dakramen. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Atag HR combiketel (2017).
– De woning is in 2012/2013 gemoderniseerd/gerenoveerd, waaronder vernieuwing van de badkamer en keuken, alsmede een nieuwe meterkast. In 2016 is er tevens nog een rolluik geplaatst aan de voorzijde op de begane grond.
– De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
– Er is dak- en spouwisolatie aanwezig, alsmede dubbele beglazing.
– Zowel de voor- als de achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin is volledig omsloten en biedt veel privacy. Tevens bevindt zich hier nog een extra houten schuurtje.
– Aan de rand van Groenlo gelegen nabij de Slinge, doch tevens op loopafstand van het centrum. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten