Midden in het centrum van Neede gelegen karakteristieke half vrijstaande woning. De perceelgrootte bedraagt 60 m2. Deze woning is gebouwd in 1920, heeft een inhoud van ca. 281 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 67 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1920
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 67 m2
Perceeloppervlakte 60 m2
Inhoud 281 m3

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang. De woonkamer is middels schuifdeuren afgesloten van de keuken. Keuken voorzien van inbouwkeuken met gaskookplaat en afzuigkap. Tevens is er vanuit de keuken middels openslaande deuren toegang tot het terras. Middels een tussenhal met vaste kast is de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

1e Verdieping:
Overloop, twee slaapkamers met vaste kast en één slaapkamer voorzien van aansluiting voor de wasmachine. De kenmerken van de woning zijn:
– Verwarmd middels een Nefit combiketel.
– Raam woonkamer voorzien van dubbele beglazing.
– De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
– De woning is gelegen midden in het centrum van Neede met alle voorzieningen op loopafstand. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten