Op royale kavel met prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde ligt deze goed onderhouden vrijstaande woning met riante grote vrijstaande schuur annex overkapping/stallingsruimte. De perceelgrootte bedraagt 620 m2. Deze goed onderhouden woning is gebouwd in 1980, heeft een inhoud van ca. 494 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 121 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1980
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 121 m2
Perceeloppervlakte 620 m2
Inhoud 494 m3
Energielabel Energielabel B

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal, toilet met fonteintje, royale woonkamer met halfopen keuken voorzien van inbouwkeuken met granieten blad, koelkast, combi-magnetron, keramische kookplaat en afzuigkap. Praktische bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine- en droger en toegang tot de kelder.

1e Verdieping:
Overloop met vide, drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met toegang tot het balkon en één slaapkamer met vaste kast, badkamer voorzien van ligbad, toilet, dubbele wastafel en douche.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Remeha HR combiketel (bouwjaar 2011)
– Vrijwel geheel (1 raam is uitgevoerd in kunststof) voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
– In 2007 is de woning volledig voorzien van een nieuwe buitengevel met spouwisolatie.
– Onderhoudsarme boeidelen.
– De grote schuur is voorzien van een elektrische overheaddeur met daarnaast een grote stalling voor een auto, caravan of camper.
– De buitenzijde van de woning is in 2018 volledig geschilderd met 6 jaar Sikkens garantie.
– Er zijn 15 zonnepanelen geplaatst met 2 omvormers.
– De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer.
– Royale tuin met diverse borders, terrassen een houten prieel en mooi gazon. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten