Bouw uw eigen woning op een prachtige locatie in het hart van kerkdorp Rekken. Geniet van het werkelijk prachtige en weidse uitzicht over het schilderachtige coulissen landschap. Daar waar het riviertje de Berkel vanuit Duitsland Nederland binnenkomt.

Bouwgrond

Op het royale perceel van maar liefst 5.175 m2 staat thans een oud vervallen woonhuis dat niet meer te renoveren valt. De kenmerken zijn:
– Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan dorp Rekken en heeft daarin de bestemming “Wonen”.
– Dit royale perceel biedt weids uitzicht over de weilanden en Rijksmonument “De Piepermolen”.
– Onder de media treft u een geografische kaart aan waarin het “bouwvlak” met globale maatvoering vermeld staat. Het bouwvlak beslaat circa 12,5 x 16 meter. Het object is vrij van verplichtingen jegens een architect of aannemer. Al met al de ideale gelegenheid om uw droomhuis te realiseren op een prachtig riant kavel. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten