Op prachtige locatie in nieuwe woonwijk ‘’Schollenkamp’’ gelegen nieuw te bouwen vrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken/berging op riante kavel van maar liefst 855 m2 en vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde. De woning incl. bijkeuken/berging heeft een inhoud van ca. 574 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 169 m2.

Vrijstaande woning
Bouwjaar 2019
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 169 m2
Perceeloppervlakte 855 m2
Inhoud 574 m3

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal, toilet, woonkamer met halfopen keuken en toegang tot de bijkeuken/berging.

1e Verdieping:
Overloop, maar liefst vier slaapkamers, badkamer.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolder. De woning is gelegen aan een prettig rustige straat ten zuiden van Borculo wat onderdeel uitmaakt van de gemeente Berkelland. Vanuit Borculo vindt u op een klein half uurtje rijden met de auto Doetinchem of Enschede. Dichterbij liggen Neede en Ruurlo, welke allebei binnen een kwartiertje op de fiets te bereiken zijn. Bij de groene aankleding is gezocht naar een sfeervolle balans tussen een ecologische interessante invulling die voldoet aan de onderhoudsarme richtlijnen van de gemeente Berkelland. Centraal in de wijk zorgen kleine- en middelgrote plantvakken op strategische locaties voor de groene uitstraling. De grote groene zones met waterpartijen langs de noord- en zuidzijde maken het groene karakter compleet. Daarnaast is de 4 meter hoge geluidswal voorzien van een bosplantsoen, zodat ook de geluidsreductie verder geoptimaliseerd wordt. De straten zijn ingericht met een 30-km zone door middel van snelheidsbeperkende maatregelen, zoals plateaus, inritconstructies en as-verspringingen. De verdeling van de openbare parkeerplekken en het parkeren op particulier terrein is geoptimaliseerd aan de hand van een parkeertoets. Dat heeft geresulteerd in een parkeerplan dat op een slimme wijze is verwerkt in het planontwerp. Voor de verhardingen van de rijbaan en de parkeerplaatsen is gekozen voor een betonstraatsteen met een deklaag van natuurlijke materialen. Borculo:
Borculo is een bruisend stadje met een gezellig centrum, bestaande uit een mooi aanbod van winkels, restaurants en lunchrooms. Op woensdagochtend is er altijd de weekmarkt en ook vindt u er diverse musea en historische monumenten. Een plek waar het goed vertoeven is. Ook het buitengebied laat u niet ongemoeid, want de natuur is er mooi en er heerst rust.

Vergelijkbare objecten