In het karakteristieke centrum van Groenlo gelegen geschakelde riante woning met maar liefst vijf slaapkamers, waarvan één slaapkamer op de begane grond. Deze woning is zeer geschikt voor het combineren van wonen en werken aan huis. De perceelgrootte bedraagt 360 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Geschakelde woning
Bouwjaar 1973
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 163 m2
Perceeloppervlakte 360 m2
Inhoud 611 m3

De woning is gebouwd in 1973, heeft een inhoud van ca. 611 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 163 m2. De overige inpandige ruimte bedraagt 14 m2 en de externe bergruimte bedraagt 32 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapkelderkast, trapopgang en toilet met fonteintje. De royale doorzon-woonkamer is voorzien van veel lichtinval en eiken parketvloer. Tevens is vanuit de woonkamer middels een schuifpui het terras te bereiken. Keuken met inbouwkeuken voorzien van wasbak en afzuigkap. Eetkamer met toegang tot de kelder, slaapkamer/werkkamer met parketvloer en vaste kasten.

1e Verdieping:
Overloop, vier slaapkamers allen voorzien van wastafel en drie slaapkamers voorzien van vaste kasten. Tevens is er vanaf één slaapkamer toegang tot het dakterras. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolder met veel bergruimte en voorzien van twee dakramen. De kenmerken van de woning zijn:
– Verwarmd middels een CV-ketel (bouwjaar 2002).
– Grotendeels voorzien van rolluiken.
– Grotendeels voorzien van kunststofkozijnen.
– De achtertuin is geheel omsloten en biedt veel privacy, ook is er de mogelijkheid voor het creëren van diverse zitjes. Tevens is de tuin achterom te bereiken.
– Door de aanwezigheid van vijf slaapkamers zeer geschikt voor een groot gezin of werken aan huis.
– De tuin is aan de achterzijde voorzien van een stenen garage.
– Zeer gunstige ligging: pal in het centrum en nabij stadspark “De halve maan”. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten