Een unieke kans! Deze op een mooie locatie aan een doorgaande weg gelegen karakteristiek en sfeervol voormalig restaurant "Belle Fleur" met een bovenwoning, een geweldig terras en een fraai aangelegde tuin is nu in zijn geheel te verbouwen tot woning. Daarnaast is het uitermate geschikt voor het combineren van wonen en werken aan huis!

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1923
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 328 m2
Perceeloppervlakte 1013 m2
Inhoud 1560 m3
Energielabel Energielabel G

De totale perceelgrootte bedraagt maar liefst 1.013 m2. De inhoud bedraagt 1.234 m3. Bouwjaar: 1923, waarna diverse keren verbouwd. Deze voormalige goed onderhouden Gelderse herenboerderij ademt een romantische, klassieke sfeer met onder andere nog de originele gebinten. Rondom omgeven door een ruime tuin met meerdere terrassen. Daarnaast is het ideaal gelegen aan de rand van het centrum van Eibergen en goed bereikbaar vanwege de ligging. Huidige indeling:
Entree met toiletten, voormalig restaurant, zijingang met extra toilet, toegang tot de keuken met een achteringang. Bij de achteringang bevindt zich ook een trapopgang naar boven. Vanuit de keuken komt men via een tussenhal in het achterliggende voormalig zaaltje/2e restaurantgedeelte, kantoorruimte, opkamer met daaronder aanwezige kelder. Het huidige woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit een overloop met vaste kasten, woonkamer voorzien van vaste kasten, gang met separaat toilet, twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer toegang geeft tot het balkon, badkamer met ligbad en wastafel, zolderberging met keukenblok en aansluiting wasmachine en cv-opstelling. Mogelijke indeling begane grond als woning te verbouwen: zie plattegrond:
Entree met toilet, L-vormige woonkamer met toegang tot de woonkeuken, tussenhal met trapopgang en vaste kast, badkamer, slaapkamer met daaronder een kelder, kantoorruimte, vanuit de keuken te bereiken bijkeuken en achteringang. Bestemming: wonen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten