Heerlijk wonen aan de rand van Geesteren! In een prachtig essenlandschap ligt het mooie dorp Geesteren. In de prachtige omgeving tussen het kerkplein en het buitengebied ligt deze, als karakteristiek aangemerkte rijksmonument, charmante woonboerderij "De Visser" met authentieke elementen.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 187 m2
Perceeloppervlakte 342 m2
Inhoud 597 m3

Geesteren kenmerkt zich als een prachtig kerkdorp met een schitterend buitengebied en leefgemeenschap met een rijk verenigingsleven. De perceelgrootte bedraagt 342 m2. Deze karakteristieke woonboerderij is gebouwd in de eerste helft van de 19e eeuw, heeft een inhoud van ca. 597 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 187 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, woonkeuken met Mahonie (hout) vloer en prachtige schouw voorzien van aansluiting voor een gasgestookte potkachel, keuken voorzien van inbouwkeuken met vaatwasser, afzuigkap, gasfornuis en oven, de voormalige deel aan de achterzijde thans in gebruik als hobbyruimte en voorzien van fraai gebintwerk en een prachtige schouw met aansluiting voor een houtkachel. Hier bevindt zich tevens de trapopgang naar de eerste verdieping. Bijkeuken/wasruimte met aansluiting voor de wasmachine, badkamer (gerenoveerd in 2016) met royale douche, wastafel en toilet, aan de voorzijde van de woning gelegen woonkamer voorzien van een stijlvolle Mahonie (hout) vloer en een schouw met houtkachel, aangrenzende slaap/hobbykamer met vaste kastenwand.

1e Verdieping:
Overloop, tweede slaapkamer met 4 vaste kasten, royale derde slaapkamer met vaste kast, toilet met fonteintje, bergruimte. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Nefit HR combiketel (bouwjaar 2017).
– Op de 1e verdieping is eenvoudig een derde slaapkamer te creĆ«ren.
– Deze woning is zeer geschikt voor het combineren van wonen en werken aan huis.
– Slaap- en badkamer op de begane grond.
– Woonkamer en eetkamer zijn voorzien van een Mahonie vloer.
– Stijlvol gedekt met Oud Hollandse dakpannen.
– De gevels zijn aan de binnenzijde voorzien van een extra binnenmuur.
– Vrijstaande houten pannen gedekte schuur aanwezig.
– Glasvezel is aangesloten tot in de meterkast.
– De oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
– De woning wordt omgeven door een prachtige tuin met diverse borders, terrassen, gebakken sierbestrating en mooi gazon. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten