De perfecte combinatie van wonen en werken met voldoende ruimte rondom de woning! Multifunctionele bedrijfshal met een bedrijfswoning gelegen aan de rand van het industrieterrein met uitloop naar het buitengebied. Achter de woning bevindt zich de ruime bedrijfshal, welke via de toegangsweg langs de bedrijfswoning te bereiken is.

Bekijk de huispagina van deze woning
Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2009
Ligging Bedrijventerrein

Het perceel ligt aan de rand van Neede, op enkele minuten rijden van de nieuw aangelegde N18. Hierdoor zijn de steden Enschede en Doetinchem zeer snel te bereiken. Het object bestaat uit een ruime vrijstaande bedrijfswoning met vrijstaande berging met sauna voorzien van vloerverwarming, doucheruimte en relaxruimte, alsmede een naastgelegen overkapping, royale geheel omsloten tuin met zwembad, hagen, gazon en borders. De bedrijfshal en de bedrijfswoning verkeren in een goede staat van onderhoud. De grootte van het totale perceel bedraagt ca. 1505 m2. De bedrijfswoning:
De woning is gebouwd in 2010 en heeft een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 164 m2. De inhoud van de woning bedraagt ca. 692 m3. Begane grond:

De woning is als volgt ingedeeld:
Entree met trapopgang en toegang tot de kelder, toilet met fonteintje. Vanuit de hal komt men in de L-vormige woonkamer met erker en openslaande tuindeuren naar het terras. De keuken is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een fraaie moderne inbouwkeuken met eiland voorzien van keramische kookplaat, RVS afzuigschouw, vaatwasser, oven en magnetron. Via de keuken komt men in de bijkeuken voorzien van vaste kasten en met aansluiting voor wasmachine en droger. Het kantoor is vanuit de woonkamer te bereiken. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming.

1e Verdieping:
Overloop, drie ruime slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer voorzien is van een inloopkast. Badkamer voorzien van wastafelmeubel met dubbele wastafel, inloopdouche, tweede toilet, designradiator en vloerverwarming.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping. De bedrijfshal:

Bouwjaar bedrijfshal 2010. De bedrijfsruimte heeft een bruto oppervlakte van ca. 420m2. (inclusief kantoorruimtes)
De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 400 m2. (inclusief kantoorruimtes)

De bedrijfsruimte is als volgt ingedeeld:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang naar het kantoorgedeelte, toiletruimte, patchruimte, opslagruimtes. De vloer is uitgevoerd in een betonvloer. Er is een overheaddeur aanwezig, alsmede diverse verlichtingsarmaturen. Verdieping:
Op de 1e verdieping zijn diverse kantoorruimtes gerealiseerd, waarbij een gedeelte van de bedrijfshal beschikbaar is gebleven voor hoge stellingen tot aan het plafond. Op de gang is een pantry gerealiseerd. Kenmerken bedrijfsruimte:
– Gehele bedrijfshal (begane grond en 1e verdieping) voorzien van ledverlichtingsarmaturen.
– Inbraakbeveiliging in de woning en bedrijfshal.
– Bedrijfshal voorzien van brandmeldingsinstallatie. Buitenruimte bedrijfsgedeelte:
Voor de hal bevindt zich de geheel verharde buitenruimte met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Kadastrale gegevens bedrijfsgedeelte:
Gemeente Neede
Sectie L nummer 325
Groot: 790 m2. Kadastrale gegevens bedrijfswoninggedeelte:
Gemeente Neede
Sectie L nummer 326
Groot: 715 m2. Bestemming:
Volgens het vigerende bestemmingsplan “Neede, Bedrijventerrein 2011”, bedrijven tot en met categorie 2 enkelbestemming en dubbelbestemming: waarde – archeologie 2. Vraagprijs € 725.000,00 k.k. Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Vergelijkbare objecten