Heerlijk wonen aan de rand van Noordijk in deze riante, vrijstaande woning met aangebouwde garage en carport. De woning is degelijk gebouwd in een kenmerkende Saksische bouwstijl en goed geïsoleerd. De perceelgrootte bedraagt 423 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 2001
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 165 m2
Perceeloppervlakte 423 m2
Inhoud 734 m3
Energielabel Energielabel A

Deze goed onderhouden vrijstaande woning is gebouwd in 2001, heeft een inhoud van ca. 734 m3, een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 165 m2 en een gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte van ca. 41 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Ruime entree/hal met eiken trap, toilet voorzien van wandcloset met fonteintje. De ruime woonkamer is voorzien van een schouw, een Jatoba houten vloer en ensuite deuren tussen woonkamer en keuken. De ruime keuken is voorzien van een inbouwkeuken met vaste kasten – combi-magnetron – koelkast – vaatwasser – gaskookplaat – afzuigkap. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken welke is voorzien van vaste kasten. De bijkeuken biedt toegang tot de grote garage en de achtertuin met overkapping.

1e Verdieping:
Royale overloop, vier ruime slaapkamers waarvan één extra grote slaapkamer boven de garage. Naast de vier slaapkamers is er nog een wasruimte aanwezig. De badkamer is voorzien van een toilet – wastafel – ligbad – douche – en designradiator.

2e Verdieping:
Middels een vlizotrap te bereiken ruime zolderberging. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Remeha Tzerra combiketel (2017).
– De badkamer is in 2017 grotendeels gerenoveerd; nieuwe designradiator en nieuwe mengkranen. Tevens is de badkamer opnieuw gekit.
– De buitenkozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van draai-kiepramen met isolerende beglazing. De kozijnen van de buitendeuren zijn van hardhout evenals de deuren zelf. De binnendeurkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout.
– Mechanische ventilatie keuken, toilet en badkamer.
– Volledig geïsoleerd.
– Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een royale oprit voorzien van sierbestrating en een carport voor de garage.
– De woning is omsloten door een fraai aangelegde tuin met overdekt terras, sierbestrating, borders en gazon. De tuin is daarnaast voorzien van een sproeisysteem en een puls voor beregening van de tuin met grondwater.
– Gelegen nabij het buitengebied en op loopafstand van de Needse Berg. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten