Nabij het centrum van Eibergen gelegen geheel gerenoveerde vrijstaande woning. Deze ruime woning is voorzien van een werkkamer, drie slaapkamers, moderne badkamer en oprit. Deze woning is zeer geschikt voor het combineren van wonen en werken aan huis.

Vrijstaande woning
Bouwjaar 1937
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 7
Woonoppervlakte 198 m2
Perceeloppervlakte 375 m2
Inhoud 775 m3

De perceeloppervlakte bedraagt ca. 375 m2. Deze woning is gebouwd in 1937 en in 2012 geheel gerenoveerd, heeft een inhoud van ca. 775 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 198 m2. De overige inpandige ruimte bedraagt 14 m2 en de gebouwgebonden buitenruimte bedraagt 5 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, toilet voorzien van wandcloset met fonteintje, royale woonkamer met veel lichtinval, vanuit de woonkamer is er middels sfeervolle glazen schuifdeuren toegang tot de eetkamer. De keuken is voorzien van een neutrale inbouwkeuken met RVS afzuigschouw, gaskookplaat, vaatwasser en oven. Tevens is er een werkkamer aanwezig op de begane grond, welke te bereiken is via de hal.

1e Verdieping:
Ruime overloop, drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer toegang heeft tot de loggia, moderne badkamer met douche, wandcloset, designradiator en wastafelmeubel met dubbele wastafel.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken royale 2e verdieping voorzien van twee dakkapellen. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een HR combi ketel.
– De entree/hal is voorzien van een fraaie tegelvloer.
– De gehele woning is voorzien van paneeldeuren.
– Op de zolder is er de mogelijkheid voor het creëren van een vierde slaapkamer.
– Er is een ruime kelder aanwezig.
– De woning is voorzien van een zijtuin, welke nog aan te leggen is. Tevens is er een eigen oprit aanwezig. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten