In het buitengebied van Groenlo gelegen, riante bedrijfswoning met inpandige kantoorruimtes en naastgelegen bedrijfsgebouwen met voorzieningen. Het bedrijfsgedeelte en de woning zijn eventueel ook apart te koop. Het bedrijfsgedeelte is ook voor huur beschikbaar.

Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1991
Ligging Landelijk gebied

Algemeen:

Kadastrale gegevens:
Gemeente Groenlo, sectie B, nummer 7488, groot 4.356 m2. Gemeente Groenlo, sectie B, nummer 7489, groot 1.299 m2. De bedrijfswoning met kantoorruimtes is gebouwd in 1991, heeft een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 274 m2 en een totale inhoud van ca. 1202 m3. Indeling bedrijfswoning:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en garderobenis, modern toilet met fonteintje, ruime woonkamer met schouw voorzien van een houtkachel en schuifpui naar het terras. Vanuit de woonkamer komt men in de woonkeuken, welke voorzien is van een inbouwkeuken met keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. De aangrenzende bijkeuken is voorzien van een vaste kast en aansluiting voor wasmachine en droger. Vanuit de entree/hal heeft men ook toegang tot de riante slaapkamer met vaste kastenwand. De aangrenzende badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche en een wastafelmeubel. De badkamer is zowel vanuit de hal als vanuit de slaapkamer te bereiken.

1e Verdieping:
Overloop, vier slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel, berging en cv-ruimte.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. Begane grond kantoorruimtes:
Via de keuken is de entree naar de aangebouwde kantoorruimtes bereikbaar. Er zijn twee kantoorruimtes welke voorzien zijn van een plavuizenvloer. In deze aanbouw bevindt zich ook nog een tweede bijkeuken voorzien van een keukenblok. Tevens is er via de achteringang van de kantoorruimtes toegang naar de kelder. De kantoorruimtes zijn ook van buitenaf te bereiken via de entree aan de zijkant. Verdieping kantoorruimte:
Over de gehele lengte van de kantoorruimtes is er een zolderverdieping, welke middels een vaste trap is te bereiken. Kenmerken bedrijfswoning:

– Het gehele pand wordt verwarmd middels een cv-ketel.
– De woning is geheel voorzien van isolerende beglazing.
– De woonkeuken, bijkeuken en kantoorruimtes zijn voorzien van een plavuizenvloer.
– Aan de voorzijde van de woning zijn op de begane grond screens geplaatst. Aan de achterzijde zijn op de 1e verdieping rolluiken bevestigd.
– De schuifpui is voorzien van een zonnescherm.
– Rondom de woning bevindt zich een fraai aangelegde tuin met diverse zitjes.
– Bij de woning en het bedrijfsgedeelte is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Bedrijfsruimte:

Bedrijfshal:
Entree met trapopgang naar kantineruimte op de 1e verdieping, toilet en doucheruimte, werkplaats met schuifdeuren naar achterliggende opslagruimte en trapopgang naar zolderruimte boven de opslagruimte. Vanuit de werkplaats heeft men ook toegang tot het magazijn aan de voorzijde van het pand en de opslagruimte aan de voorzijde van het pand. De opslagruimte is aan de achterzijde middels een roldeur te bereiken. Kapschuren:
Er staan twee kapschuren op het perceel, welke thans in gebruik zijn voor stalling van materiaal en als opslagruimte. Bestemming:
Het object is gelegen buiten de bebouwde kom van Groenlo in het bestemmingsplan Consolidatieplan Buitengebied Oost Gelre 2018. De omliggende landerijen hebben agrarische bestemming. Vraagprijs woning en bedrijfsgedeelte: € 767.500,00 kosten koper

Vraagprijs bedrijfsgedeelte: € 350.000,00 kosten koper

Huurprijs bedrijfsgedeelte € 30.000,00 per jaar / exclusief btw. Aanvaarding in overleg. Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Milieubodemgesteldheid:
Het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmert of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen (IBC-variant; isoleren, beheersen en controleren). Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Vergelijkbare objecten