Heerlijk rustig en vrij wonen nabij het buitengebied van Neede en toch met diverse voorzieningen op loopafstand. Dat is wat deze prachtige, onder architectuur gebouwde, vrijstaande villa te bieden heeft. De perceelgrootte bedraagt 1.040 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1984
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 212 m2
Perceeloppervlakte 1040 m2
Inhoud 790 m3
Energielabel Energielabel C

Deze vrijstaande woning is gebouwd in 1984, heeft een inhoud van ca. 790 m3, een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 212 m2 en de overige inpandige ruimte bedraagt 51 m2. De indeling is als volgt:

Kelder:
Middels vaste trap vanuit de keuken te bereiken kelder, wijnkelder en royale garage. Begane grond:
Entree/hal, toilet met fonteintje, royale en tuingerichte woonkamer met open haard en houten parketvloer. Twee naast elkaar gelegen kamers met een aangrenzende douche met dubbele wastafel. De kamers zijn te gebruiken als slaapkamers of hobby/kantoorruimte. Toilet, keuken voorzien van een inbouwkeuken met vaatwasser, gasfornuis, elektra oven en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken welke voorzien is van een gootsteen, aansluiting voor de wasmachine en een vaste kast. Vanuit de keuken is tevens de kelder bereikbaar.

1e Verdieping:
Overloop, twee ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer met Frans balkon, separaat toilet, 2e badkamer met wastafel en douche, 3e badkamer met dubbele wastafel en ligbad. Tevens is er op de 1e verdieping nog een grote zolderruimte aanwezig. De kenmerken van de woning zijn:
– Bijzonder door z’n kenmerkende architectuur.
– Voorzien van een kelder met parkeergelegenheid.
– Centraal verwarmd middels een Nefit HR combiketel.
– Speels ingedeeld met veel ruimte op de begane grond.
– De woning is voorzien van hard houtenkozijnen met isolerende beglazing.
– Geheel omsloten, royale tuin met veel privacy en diverse zitjes.
– Echt uniek gelegen op loopafstand van zowel het buitengebied als het centrum van Neede, openbaar vervoer en diverse voorzieningen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten