Aan de rand van Neede, in rustige woonomgeving gelegen vrijstaand herenhuis met oprit, royale vrijstaande stenen garage en vrijstaande houten berging (thans duivenhok). De perceeloppervlakte bedraagt 475 m2. Dit herenhuis is gebouwd in 1960, heeft een inhoud van ca. 463 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 110 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1960
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 110 m2
Perceeloppervlakte 475 m2
Inhoud 463 m3
Energielabel Energielabel C

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal, toilet, lichte woonkamer met sfeervolle schouw voorzien van open haard, dichte keuken met tegelvloer en inbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, oven, koelkast en vaatwasser, aangebouwde hobby-/werkkamer met schuifpui en bijkeuken/berging.

1e Verdieping:
Overloop, vier slaapkamers waarvan één kamer met toegang tot het balkon, badkamer met douche en wastafelmeubel, zolderberging (boven hobby-/werkkamer).

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. De kenmerken van de woning zijn:
– Verwarmd middels een HR combiketel.
– Deze woning heeft zeer lage energielasten.
– De woning is voorzien van 24 zonnecollectoren.
– Er is vrij eenvoudig een levensloopbestendige woning van te maken door een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren in de huidige hobby-/werkkamer en bijkeuken/berging.
– De slaapkamers op de 1e verdieping zijn allen voorzien van een laminaatvloer.
– De op het noord-westen gelegen tuin is voorzien van bestrating, groenborders, vijver met vlonderterras en een terrasoverkapping met zonwering. Tevens bevindt er zicht een royale vrijstaande garage in de tuin met zolderberging, alsmede een houten duivenhok.
– Ligging aan de rand van Neede, doch nabij het centrum met voorzieningen op loopafstand. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten