In het mooie buitengebied, nabij Groenlo, gelegen ruime vrijstaande woonboerderij. Deze woonboerderij is thans in gebruik als dubbele bewoning. De gemeente Oost-Gelre is bereid een principemedewerking te verlenen aan splitsing van de voormalige boerderij in twee wooneenheden.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1954
Aantal slaapkamers 7
Aantal kamers 9
Woonoppervlakte 324 m2
Perceeloppervlakte 9375 m2
Inhoud 1656 m3

Naast het achterhuis staat een mooie vrijstaande praktijkruimte welke geschikt is voor diverse doeleinden. Tevens is het geheel voorzien van twee royale schuren. De perceeloppervlakte bedraagt 9.375 m2. Het voorhuis is gebouwd omstreeks 1954 en het achterhuis in 1983. De totale woonboerderij heeft een inhoud van ca. 1.656 m3, een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 324 m2, een gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte van ca. 103 m2 en een gebruiksoppervlakte externe bergruimte van ca. 274 m2. De indeling is als volgt:

* Achterhuis (Boerijendijk 8A):

Begane grond:
Entree/hal met garderobenis, toilet met wandcloset en fonteintje, woonkeuken met U-vormige inbouwkeuken welke is voorzien van een combimagnetron – koelkast – vaatwasser – inductiekookplaat – afzuigkap – carrouselkast. De ruime woonkamer, met veel lichtinval, is voorzien van een houtkachel en een massief eiken vloer. Vanuit de woonkamer is via een gang de slaapkamer te bereiken. Deze is voorzien van een inbouw schuifwandkast. De badkamer met ligbad – douche – wastafelmeubel – wandcloset – vloerverwarming is bereikbaar vanuit de gang en de slaapkamer. Inpandige berging voorzien van plavuizen. De bijkeuken is voorzien van een wastafelmeubel en aansluiting voor wasmachine en droger.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers welke zijn voorzien van een laminaatvloer en waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van een dakraam. Vanuit de overloop is er toegang naar de zolder van het voorhuis.

* Voorhuis (Boerijendijk 8):

Begane grond:
Entree/hal, woonkeuken met inbouwkeuken en toegang naar kelder. Kamer/kantoor. Ruime woonkamer met schouw. Slaapkamer met vaste kast en toegang naar de badkamer met ligbad – douche – toilet – wastafel. Bijkeuken met vaste kast en aansluiting voor wasmachine en droger. Hal met toilet. Verdieping:
Overloop, twee slaapkamers met vaste kast, zolderberging.

* Praktijkruimte / salon:

Begane grond:
Entree met balie, toilet met fonteintje, twee separate ruimtes welke beide zijn voorzien van een douche, behandelkamer / kantoor. Verdieping:
Overloop, zolder/werkkamer met cv-ketel (2013). De kenmerken zijn:
– De praktijkruimte / salon is een vrijstaand bijgebouw en is gebouwd in 1997. Voorzien van airco.
– Van het woongedeelte is de begane grond grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
– Zowel het voorhuis als het achterhuis zijn voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond.
– Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
– Vrij uitzicht over de tuin en de weilanden.
– De ideale woning voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, vrijheid en de mogelijkheid tot het uitoefenen van hun hobby of bedrijf aan huis. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten