In het centrum van Eibergen gelegen royale twee onder één kap woning met aangebouwd kantoor en een onderkelderde garage aan de achterzijde. De perceeloppervlakte bedraagt 462 m2. Deze 2-onder-1-kapwoning is gebouwd in 1970, heeft een inhoud van ca. 530 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 142 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1970
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 142 m2
Perceeloppervlakte 462 m2
Inhoud 530 m3

De externe bergruimte bedraagt ca. 43 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met trapopgang, toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer met veel lichtinval, dichte keuken met inbouwkeuken welke is voorzien van combi oven – keramische kookplaat – vaatwasser – afzuigkap en koelkast. Vanuit de hal is er toegang naar een kantoor. Het kantoor heeft ook een eigen toegang. Inpandige berging.

1e Verdieping:
Overloop met vaste kast, twee slaapkamers (voorheen drie) waarvan één slaapkamer is voorzien van een vaste kast, badkamer voorzien van een toilet – douche – wastafelmeubel en vloerverwarming.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken ruime zolder. De kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Nefit Topline combiketel (bouwjaar 2011).
– Het dak is (na)geïsoleerd en gedekt met geglazuurde keramische dakpannen (bouwjaar 2006)
– De spouwmuren zijn na-geïsoleerd.
– Hal en keuken zijn voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming. De badkamer en het toilet zijn tevens voorzien van vloerverwarming.
– Voor het realiseren van een derde slaapkamer op de 1e verdieping is het mogelijk om van de grote slaapkamer twee slaapkamers te maken.
– Vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing.
– De ruime garage is voorzien van een electrische sectionaaldeur en geheel onderkelderd.
– De achtertuin is geheel omsloten en voorzien van sierbestrating. De achtertuin is achterom te bereiken en biedt veel privacy.
– De ruimte aan de achterzijde en naast de woning is volledig te gebruiken als tuin. De achtergelegen bedrijfsruimte is ontsloten via de Nieuwstraat en heeft geen ontsluiting naar de Ter Braakstraat.
– De woning is gelegen nabij het centrum van Eibergen met diverse voorzieningen binnen handbereik. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten