In het centrum van het kerkdorp Rietmolen gelegen zeer ruim woon- / winkelpand met kantoorruimtes, opslagruimtes en riante tuin met carport/overkapping. De perceelsgrootte bedraagt 1460 m2. Dit vrijstaande woon- / winkelpand is gebouwd in 1910, waarna de aanbouw rond 1990 is gerealiseerd.

Winkelruimte
Bouwjaar 1910

De overkapping is in 2011 gebouwd. Het pand heeft een totale inhoud van ca. 1983 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 369 m2. De winkelruimte bedraagt ca. 145 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond woning / winkel:
Entree met trapopgang en vaste kast, L-vormige woonkamer met parketvloer, houtkachel en schuifpui naar het terras. Vanuit de woonkamer komt men in de keuken met inbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, dubbele spoelbak en koelkast. Via de keuken is de bijkeuken te bereiken met aansluiting voor wasmachine en droger, toilet. Tevens is vanuit de keuken de voormalige deel te bereiken, welke nu als berging in gebruik is. Op de deel treft men een tweede toilet aan en een uitstortgootsteen. Vanaf de deel is de opslagruimte te bereiken, alsmede de voormalige winkelruimte met twee kantoorruimtes.

1e Verdieping:
Vanuit de entree komt men op de overloop met vaste kast. Hier bevinden zich zes slaapkamers, waarvan vier slaapkamers voorzien zijn van vaste kasten. Badkamer met douche, wastafel en derde toilet. Boven de voormalige deel bevindt zich een riante zolderverdieping, welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Deze ruimte is voorzien van grote zolderramen voor veel lichtinval. De vloer is voorzien van een laminaatvloer.

– Winkelruimte groot 145 m2
– Opslagruimte groot 12 m2
– Kantoorruimtes groot 42 m2

Kenmerken van het object:

– Het pand wordt verwarmd middels een Combiketel Uniegas (bouwjaar 2011)
– Grotendeels voorzien van isolerende beglazing.
– Aan de voorzijde zijn op de 1e verdieping zonneschermen geplaatst. Op de begane grond bevinden zich aan de voorzijde bij de winkelruimte twee uitvalschermen.
– De voormalige winkel is geheel voorzien van plavuizen, systeemplafond met lichtarmaturen.
– Aan de achterzijde treft men een geheel omsloten riante tuin aan met gazon, overkapping en bestrating.
– Het kerkdorp Rietmolen heeft een levendig verenigingsleven en is gelegen nabij de nieuw aangelegde N18. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten