Ruime jaren '30 woning op prachtig groot perceel zoekt klusser! Deze karakteristieke woning ligt nabij het centrum van Neede op een perceel van maar liefst 588 m2. De achtergelegen tuin is geheel omsloten en gelegen op het zuiden.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1927
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 7
Woonoppervlakte 134 m2
Perceeloppervlakte 588 m2
Inhoud 730 m3

De woning heeft weliswaar twee huisnummers maar het betreft één woning die vroeger dubbel bewoond is geweest. Deze te renoveren woning is gebouwd in 1927, heeft een inhoud van ca. 730 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 134 m2. De indeling is als volgt:

Huisnummer 34
Begane grond:
Entree/hal, keuken, eetkamer, woonkamer, berging, opkamer met ondergelegen kelder. Huisnummer 38
Begane grond:
Keuken/entree met vaste kast, kleine woonkamer, hal met trapopgang.

1e Verdieping:
Middels twee vaste trappen te bereiken grote overloop, vier slaapkamers, douche met wastafel.

2e Verdieping: zolderruimte. De kenmerken van de woning zijn:
– Traditioneel gebouwd, voorzien van beton- en houten vloeren, de hoofdbouw is voorzien van spouwmuren, de aanbouw van halfsteensmuren, het dak is beschoten met planken en gedekt met keramische dakpannen.
– De straat is enkele jaren geleden door de gemeente opnieuw aangelegd.
– Centraal gelegen nabij het centrum en openbaar vervoer.
– De diepe tuin biedt veel privacy, is deels omsloten door een schutting en gelegen op het zuiden.
– Zoals de inleiding al suggereert dient de woning ingrijpend gemoderniseerd te worden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten