RUIMTE VOOR KANTOOR OF PRAKTIJK IN HUIS! Deze royale woning biedt er de mogelijkheden voor. Of u nu op zoek bent naar slapen en baden op de begane grond of een ruime gezinswoning met voldoende slaapkamers en bergruimte, deze woning heeft het.

Bekijk de huispagina van deze woning
Geschakelde woning
Bouwjaar 1989
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 139 m2
Perceeloppervlakte 586 m2
Inhoud 524 m3
Energielabel Energielabel B

De ligging aan de Stationsweg in Neede is met diverse voorzieningen op loopafstand heel goed. De aangebouwde garage is een mooie aanvulling op het geheel en van binnenuit te bereiken. De perceeloppervlakte bedraagt 586 m2. Dit statige woonhuis is gebouwd in 1989, heeft een inhoud van ca. 524 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 139 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal, toilet met fonteintje, ruime woonkamer met rookgaskanaal, de half open keuken is voorzien van een inbouwkeuken met gaskookplaat – afzuigkap – oven – koelkast, via de hal te bereiken slaapkamer met aangrenzende badkamer met een douche en wastafel (vroeger in gebruik als kantoortje/studeerkamer), eveneens van binnenuit te bereiken royale garage met keukenblok en gootsteen.

1e Verdieping:
Overloop met berging, drie ruime slaapkamers waarvan de grote slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een balkon, badkamer met toilet – ligbad – douche – wastafel.

2e Verdieping:
Middels een vlizotrap te bereiken ruime zolder. De kenmerken van de woning zijn:
– De woning wordt centraal verwarmd middels een Nefit Ecomline HR combiketel.
– Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
– Spouwmuren voorzien van isolatie.
– De kap is voorzien van een spaanplaat dakbeschot met isolatie.
– De tuin is geheel omsloten, gelegen op het zuiden en voorzien van diverse borders.
– De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Neede met diverse voorzieningen (zoals supermarkten, huisartsen, openbaar vervoer etc.) binnen handbereik. Tevens is op loopafstand wandel- en natuurgebied “Het Spilbroek” te bereiken.
– De Artist Impressions van de woonkamer, keuken en badkamer geven u een mooie impressie van de mogelijkheden! Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.

Vergelijkbare objecten