Op zoek naar een instapklare woning op een mooie plek in Groenlo? Dan hebben wij goed nieuws voor je: Deze prachtig gelegen 2- onder-1 kapwoning aan de Emmasingel 110 staat te koop.   Verkopers aan het woord: Grondig verbouwd: In 2002 is onze woning echt grondig verbouwd en zijn alle vertrekken gemoderniseerd. Alle leidingwerk en bedrading is vernieuwd.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 127 m2
Perceeloppervlakte 321 m2
Inhoud 504 m3
Energielabel Energielabel C

De woning is voorzien van een uitbouw (keuken) voorzien van vloerverwarming met daaronder een kruipruimte. De stenen aangebouwde garage is voorzien van dubbele deuren, inbouwkasten en een keukenblok. In 2009 is een rolluik, elektrisch bedienbaar, geplaatst om in de zomer lekker verkoeling te krijgen en in de winter de nodige privacy. Verder hebben we in 2012 een (kunststof) dakkapel geplaatst op de zolderverdieping voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, zodat een riante, lichte, extra kamer is ontstaan. Wij gebruiken het zolder als kantoorruimte maar hier kan ook prima een extra slaapkamer gecreëerd worden. De zolderverdieping is geheel afgetimmerd en is voorzien van schuifkasten. De wasmachine en droger hebben wij geplaatst op zolder en de CV-ketel is achter een kast weggewerkt. In 2016 hebben we de gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas inclusief horren. Alle apparatuur in de keuken is inmiddels vernieuwd. Zo hebben we in 2013 een Siemens koelkast geplaatst. De Miele vaatwasser is in 2016 geplaatst en de Siemens combi magnetron in 2016. Warm water is ook beschikbaar via een elektrische boiler in de keuken. In 2015 hebben we de achtertuin geheel laten aanleggen door een hovenier en is een houten berging gebouwd voor de opslag van fietsen en tuingereedschap. Uitgangspunt een gezellige, onderhoudsvriendelijke tuin. De tuin is voorzien van kunstgras, een ingebouwde trampoline en een schommel. Ook heeft de tuin een fraaie overkapping waar einde van de dag heerlijk in de zon gezeten kan worden. In 2016 is de voortuin opnieuw aangelegd en voorzien van een nieuw oprit waarbij we een tweede parkeerplaats hebben gecreëerd. Er kunnen met gemak drie auto’s geparkeerd worden op het oprit.
 
Kavel
De kavel oppervlakte bedraagt 321 m2, de vrije achtertuin met achterom ligt op het noord oosten en is onderhoudsvriendelijke aangelegd. Een fijne plek om de zomeravonden in stijl af te sluiten.
 
Buurt
Kennismaken is zo gedaan! Het is een leuke, kindvriendelijke buurt met een diversiteit aan bewoners. De woning ligt aan een rustige weg, omgeven door veel groen in een kindvriendelijke wijk. Tegenover ons huis bevindt zich het crossbos, een groene oase in een woonwijk en een verzamelplek voor kinderen. Verder ligt de woning ligt op loopafstand van de Slinge wat veel mogelijkheden biedt voor heerlijke wandeltochten in het uitgestrekte buitengebied. De basisschool zit om de hoek en een actieve groep buurtbewoners heeft gezorgd voor een AED in de buurt.
 
Oppervlakten en inhoud:
• Gebruiksoppervlakten
• Wonen: 127 m2
• Overige inpandige ruimte: 21 m2
• Externe bergruimte: 7 m2
• Perceel: 321 m2
• Inhoud: 504 m3

Waarom verkopen? Met heel erg veel plezier hebben we hier met onze 2 kinderen gewoond. Met veel moeite gaan we afscheid nemen van dit fijne huis en onze lieve buren. Maar een droom komt uit: het bouwen van ons eigen huis. Nu willen wij de sleutel overdragen aan nieuwe bewoners die hier hopelijk met net zoveel plezier gaan wonen net als dat wij hebben gedaan. Kenmerken:
Algemeen:
Compleet gerenoveerd en alle leidingwerk en elektra vernieuwd
Woning uitgebouwd (keuken) voorzien van vloerverwarming en een kruipruimte
Stenen berging/garage met dubbele deuren, keukenblok en inbouwkasten
Zolder voorzien van kunststof dakkapel, kunststof raam en schuifkasten
Elektrisch bedienbaar rolluik aan de voorzijde van de woning
Apparatuur in de keuken vernieuwd
Voor- en achtertuin aangelegd door een hovenier. Oprit met plek voor 3 auto’s. Achtertuin voorzien van een overkapping en houten berging
Vloerverwarming in de badkamer
Voorgevel woning geheel nieuw gevoegd
Woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas inclusief horren

Indeling:
Aantal kamers: 4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen: 3 woonlagen
 
Energie:
• Energielabel: C (gevels voorzien van isolatie, redelijk laag energieverbruik)
• Verwarming: Vaillant CV combi ketel

Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten