In hartje Beltrum (Achterhoek), op royaal perceel gelegen kleinschalige wellness / praktijkruimte en verrassende vrijstaande woning. In dit object kan zowel wonen en werken gecombineerd worden. De perceeloppervlakte bedraagt 2.795 m2.

Bedrijfsruimte
Ligging Winkelgebied stadscentrum

Dit verrassend ingedeelde object met woonruimte is gebouwd in de jaren ’50. Het bedrijfsgedeelte heeft een oppervlakte van ca. 238 m2. De schuur heeft een oppervlakte van ca. 85 m2. Indeling praktijkruimte / wellness:
De wellness is zowel vanuit de woning, als vanuit een separate buiteningang te bereiken, salon/wachtkamer voorzien van vaste kasten, drie behandelkamers met op maat gemaakt interieur met wastafels, badkamer voorzien van een jacuzzi en toilet, zonnebankruimte, kleedruimte voor de sauna, 5 saunadouches, toilet met fonteintje, voetenbad, 2 saunacabines (zowel voor respectievelijk 2 personen en 6 tot 8 personen), buitendeur naar buitenplaats, stoomcabine (7 persoons), dompelbad, relaxruimte voorzien van gaskachel, aanrecht met spoelbak. Achter de woning bereikt u een royale schuur welke voorzien is van een roldeur met mogelijkheid om een caravan/camper te stallen of voor andere doeleinden geschikt. De kenmerken van het object zijn:
– Door de separate ingang van de praktijkruimte / wellness blijft de privacy van zowel de bezoeker als de bewoner gewaarborgd.
– Voldoende parkeergelegenheid aanwezig aan zowel de voorzijde als naast de woning.
– Bestemmingen die op dit object, naast horeca, wellness en detailhandel van toepassing zijn, is wonen. De ideale woning voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, vrijheid en de mogelijkheid tot het uitoefenen van hun hobby of bedrijf aan huis. Voor meer informatie omtrent de woning verwijzen wij u naar het woningaanbod op onze website!

Vergelijkbare objecten