Op het bedrijventerrein “Overberkel” van Borculo is voor zowel verkoop als voor verhuur beschikbaar een bedrijfsruimte (106 m²) bestaande uit kantoor-/praktijkruimte en opslagruimte, alsmede twee parkeerplaatsen. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw (2010) waarvan het gehele buitenterrein is bestraat. Het bedrijventerrein “Overberkel” heeft de bestemming “Bedrijventerrein” met een functieomschrijving bedrijf tot en met categorie 3.2.

Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2010
Ligging Bedrijventerrein

Bouwjaar: 2010

Totale perceelsoppervlakte: 111 m2. Vloeroppervlakte: begane grond 106 m2. Indeling begane grond:
Entree met pantry, toilet, kantoor-/praktijkruimtes, opslagruimte met overheaddeur. Indeling verdieping:
Middels vaste trap te bereiken opslagruimte met keukenblok en toiletvoorziening. Voorzieningen kantoor- / bedrijfsruimte:

– Laminaatvloeren
– Airconditioning begane grond
– Elektrisch bedienbare overheaddeur
– Gedeeltelijk voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen
– Cv-ketel Nefit
– Twee parkeerplaatsen (aandeel in mandeligheid)

Algemeen:

Het pand kan gekocht worden in verhuurde staat of zonder huurder. Vraagprijs € 110.000,00 k.k. Aanvaarding: in overleg

Zekerheidsstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Milieubodemgesteldheid
Het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmert of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen (IBC-variant; isoleren, beheersen en controleren).

Vergelijkbare objecten