Grenzend aan een uitgestrekt natuurgebied, op 2 km buiten de bebouwde kom gelegen sfeervolle woonboerderij “Oosterholt” met aanbouw en dierenverblijf inclusief paardenboxen. De volumineuze boerderij is, gelegen in de natuur waarbij de charme van elk jaargetijde ten volle tot zijn recht komt, de woning voor de natuur- en rustliefhebber en op loopafstand van de meander van de “Slinge”. Vanaf de weg is deze beschut gelegen boerderij niet goed waar te nemen, maar dit is een reden temeer om bij interesse een bezichtiging aan te vragen.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1932
Aantal slaapkamers 6
Aantal kamers 8
Woonoppervlakte 295 m2
Perceeloppervlakte 9920 m2
Inhoud 1345 m3

Het oorspronkelijke bouwjaar is omstreeks 1932 en in 1975 is de boerderij geheel verbouwd. Het dierenverblijf is gebouwd in 1977. Begane grond:
Hal, toilet met douche, bibliotheek, zeer ruime woonkamer voorzien van open haard en met open keuken, tuinkamer, gang, drie slaapkamers, opkamer met daaronder een kelder, badkamer met douche, ligbad en toilet.

1e verdieping:
Overloop met inloopkast, twee slaapkamers en een zeer grote bergzolder, welke zeer veel mogelijkheden biedt. In 2010 zijn er nog diverse onderhoudswerkzaamheden verricht aan de boerderij, waaronder schilderwerk, goten, daklijsten etc. In de boerderij is de begane grond voorzien van dubbele beglazing. De woonkamer (inclusief keuken) heeft een oppervlakte van circa 110 m2 . De boerderij biedt veel praktische ruimte en het geheel is geschikt om meerdere functies met elkaar te verenigen waaronder wonen en werken. De ruime garage is voorzien van een geïsoleerde hobbyzolder en heeft een oppervlakte van circa 110 m2. Deze ruimte is uiteraard geschikt als hobbyruimte en het stallen van vier auto’s onder de overkapping. Het dierenverblijf heeft een oppervlakte van circa 53 m2 en een inhoud van 223 m3 en is voorzien van een zolder.

Vergelijkbare objecten