In het centrum van Eibergen gelegen ruim winkelpand met woonruimte gelegen op de begane grond en op de 1e verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich in de tuin een dubbele garage. Het totale perceel is 845 m2 groot.

Winkelruimte
Ligging Winkelgebied stadscentrum

Bouwjaar 1962 en daarna diverse malen verbouwd.

– Winkel en magazijn ca. 182 m2.
– Kelder ca. 35 m2.
– Rechter woongedeelte ca. 128 m2.
– Linker woongedeelte ca. 80 m2. Indeling:

Winkelruimte:
De winkelruimte bestaat uit twee gedeelten met aansluitend een kantoor, toilet, een werkruimte/berging met toegang tot de kelder. Rechter woongedeelte:
Vanuit de winkelruimte komt men via een tussenhal in de keuken en de woonkamer. In de tussenhal bevindt zich de trapopgang naar de op de 1e verdieping gelegen slaapkamers, welke allen voorzien zijn van vaste kasten. In totaal bevinden zich in dit woongedeelte aan de rechterkant van het pand vier slaapkamers. Linker woongedeelte:
Vanuit het portaal met de trapopgang bereikt men de linkerwoning op de 1e verdieping met de volgende indeling:
overloop met toilet, woonkamer met openhaardpartij, keuken, badkamer met douche, twee slaapkamers, beiden voorzien van vaste kast. Op de overloop bevindt zich de trapopgang naar de 2e verdieping met de volgende indeling:
overloop, twee slaapkamers, beiden voorzien van vaste kast. Kadastrale gegevens
Gemeente Eibergen
Sectie: G
Nummer: 3053 A1 en A2
Grootte: 845 m2

Locatie
Het object is gelegen aan een doorgaande weg in het winkelcentrum van Eibergen. De omliggende bebouwing bestaat voornamelijk uit winkels met bovenwoningen. Parkeergelegenheid
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid aan de overzijde van de winkel. Bestemmingsplan
Eibergen, Centrum 2011

Vraagprijs
€ 498.000,00 k.k. Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Vergelijkbare objecten