In het centrum van Neede, op een mooie locatie gelegen winkelruimte (voormalige groentewinkel) met koelruimte en magazijn, alsmede een bovenwoning, welke separaat te bereiken is. Bestemmingsplan: "Detailhandel" Kadastrale gegevens: Gemeente Neede Sectie: C Nummer: 5781 Perceelsoppervlakte: 378 m2. Indeling en oppervlakten: De totale oppervlakte van het benedengedeelte bedraagt circa 200 m2 en is als volgt onderverdeeld: Winkelruimte met opslagruimte, koeling en verwerkingsruimte.

Winkelruimte
Bouwjaar 1910
Ligging Winkelgebied stadscentrum

Er is ook een buitenterrein aanwezig. Voorzieningen:
Het object kan worden opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

– winkelinventaris (toonbank / koelvitrines etc.) (ter overname)
– airco in de winkel
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen

De bovenwoning is als volgt ingedeeld:

Entree met trapopgang naar ruimte overloop, woonkamer voorzien van schouw met gaskachel en laminaatvloer, woonkeuken met PVC-vloer en voorzien van keukenblok met granieten aanrechtblad, twee ruime slaapkamers, beide voorzien van een laminaatvloer, badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. De bovenwoning wordt verwarmd middels gaskachels. De gebruiksoppervlakte woonruimte is ca. 100 m2. Omgevingsfactoren:

Het object is gelegen aan het geheel vernieuwde Vlearmoesplein in het centrum van Neede met diverse winkels in de nabijheid. Horeca is ook in het object toegestaan. Parkeren:

In de directe nabijheid van het object is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Vergelijkbare objecten