LIGGING: Op het bedrijventerrein "de Venterkamp" gelegen bedrijfshallen. Een compleet ingerichte ARN (Auto Recycling Nederland) gecertificeerd autodemontage bedrijf met ruime opslag voor onderdelen en voertuigen. Alle erkenningen zijn aanwezig en kunnen één op één worden overgenomen. - Demontagehal groot 300 m² met 3 twee kolom hefbruggen en een droogleginstallatie (ARN). - Extra werkplek van 40 m² met een schaarhefbrug met midden heffer en air - back ontmanteling. - Magazijn voor groot materieel met vloeistof kerende vloer 180 m². - Magazijn voor klein materiaal met vloeistof kerende vloer 75 m². - Magazijn met klinkerverharding van 240 m². - APK keuringsstation +/- 260 m2. - 600 m2 – buiten terrein met klinkerverharding. - Kantine 15 m² - Kantoor 12 m² Het inpandige APK keuringsstation is in verhuurde staat.

Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1991
Ligging Bedrijventerrein

(nr.10a). En is een geheel compleet ingericht APK keuringsstation c.q. werkplaats van +/- 165 m² in verhuurde staat met een inpandige kantoorunit van 12 m².
– Een vier kolom hefbrug met midden heffer.
– Een twee kolom hefbrug.
– Een compressor.
– Banden monteer en demonteer apparatuur.
– Diverse overige benodigde handgereedschappen voor garagebedrijf aanwezig. VOORZIENINGEN
De APK bedrijfsruimtes heeft een: heater(s), overheaddeuren, krachtstroom, verlichtingslijnen gescheiden van de demontage afdeling. De kantoorruimte is voorzien van een toiletgroep (toiletgroep) voor gezamenlijk gebruik. Kantine demontage deel, cv-installatie met radiatoren, vloerafwerking en wandafwerking. In de gezamenlijke hallen zitten 7 overheaddeuren waarvan vijf handbediend en twee elektrisch bediend. Kavel 2860 (groot 1380 m2)(nr. 10b)
– 900 m2 – Beton verhard buitenterrein met OBAS en weegbrug voor vrachtwagencombinaties.
– 480 m2 klinkerverharding. Optie om extra bij te kopen – 240 m2 hal met klinkerverharding. BIJZONDERHEDEN;
De diverse erkenningen (RDW – VWE en ARN voor autodemontage) zijn één op één over te nemen in een vorm van een stichting zoals die nu ook draait, zodat u per direct aan de slag kunt. Dit geldt natuurlijk ook voor de inventaris en de benodigde gereedschappen voor het demontage deel. Op een deel van het terrein kavel 2675 (auto demontage gedeelte) mag eventueel nog een bedrijfswoning worden gebouwd en er hoeven geen leges meer te worden betaald voor de bouwvergunning. Op alle delen van de locatie kavel 2675 en 2680 rust een vergunning voor een autodemontage bedrijf met (OBM) Omgeving Beperkte Milieuvergunning. De bedrijfshal is opgetrokken uit damwandprofielen. Het dak is voorzien van golfplaten met lichtstraat. In de gezamenlijke hallen zitten 7 overheaddeuren waarvan vijf handbediend en twee elektrisch bediend. PARKEERPLAATSEN
Er is ruime parkeergelegenheid buiten de accommodatie. BESTEMMING
Ruurlo, bedrijventerrein (500 meter van treinstation)
De voor bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor: Autodemontage – garage. Ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’ Overdracht: Vraag prijs op aanvraag. Status Beschikbaar. Aanvaarding In overleg. Eigendomssituatie Volle eigendom. Bouw Hoofdfunctie Bedrijfshal. Soort bouw Bestaande. BouwBouwjaar1991. Oppervlakte totaal 3113 m2 m² (in units vanaf 150 m²) Bedrijfshallen oppervlakte totaal +/- 870 m². Terrein oppervlakte beide kavels totaal +/- 1980 m² Kantoor oppervlakte 12 m2(APK 260 m2) (opp. voor autodemontage beide kavels totaal groot +/- 2500 m2) Indeling Aantal bouwlagen 1. Lichtstraten en overheaddeuren. Woonruimte Energiescan aanwezig. Omgeving: Ligging Bedrijventerrein. Bereikbaarheid NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer Lokale voorzieningen Winkel op 500 m tot 1000 m. Momenteel is de locatie nog volop in bedrijf en kunt u als eventuele belegger ook een overname doen van het object in gedeeltelijk verhuurde staat. Dit alles alleen in goed overleg met huidige huurders.

Vergelijkbare objecten