Brochures van Scheers & Roes

Op deze pagina vindt u de brochures van Scheers & Roes die u informeren over alles wat komt kijken bij het verkopen, kopen, taxeren of verhuren van uw woning of bedrijfspand. Heeft u na het lezen van de brochures vragen, of wilt u gebruik maken van de diensten van Scheers & Roes Makelaars, neem dan contact met ons op.

De 10 meest gestelde vragen aan de AankoopmakelaarDe 10 meest gestelde vragen aan de Aankoopmakelaar

De meeste mensen weten niet dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis mag optreden. Natuurlijk kunnen onze makelaars de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar. Want we hebben zowel van aankoop als verkoop veel verstand. In deze brochure leest u de antwoorden op de 10 meest gestelde vragen aan aankoopmakelaars van Scheers & Roes.

 

In zes stappen van energielabel G naar AIn zes stappen van Energielabel G naar A

Een energiezuinig huis betekent dat u maandelijks bespaart op de energie-rekening. Ook levert het u een behaaglijke en comfortabele woning op. U kunt zelf aan de slag om uw huis energiezuiniger te maken of u kunt een deskundige inschakelen. In deze brochure leestu tips over hoe u uw woning energiezuiniger kunt maken.

 

 

Tips voor het gereed maken van uw woning voor een bezichtigingTips voor het woning gereed maken voor een bezichtiging

Staat uw huis al een tijd te koop? Of wilt u uw huis te koop gaan zetten? Dan zijn de tips in deze brochure echt iets voor u! Bij het verkopen van uw huis is het belangrijk om uw huis zo ruim, licht en net mogelijk te presenteren! Maar hoe? Scheers & Roes Makelaars geeft u in deze brochure enkele tips.

 

 

De meerwaarde van een NVM gecertificeerd makelaarDe meerwaarde van een NVM gecertificeerd Makelaar

Hoe kunt u er als consument zeker van zijn dat uw makelaar bij de aankoop of verkoop van uw woning of bedrijfspand kennis van zaken heeft? En hoe kunt u er van op aan dat uw makelaar de kwaliteit biedt die nodig is om u met raad en
daad bij te staan? Die garantie heeft u als u een NVM-makelaar van Scheers & Roes in de arm neemt.

 

 

Inschrijfformulier voor huurwoningInschrijfformulier huurwoning

Als u besluit om een woning of bedrijfspand te gaan huren kunnen we u daarin begeleiden. Het goed om te weten dat de verhuurmakelaars van Scheers & Roes u werk uit handen kunnen nemen. In een persoonlijk gesprek nemen wij
het hele huurtraject met u door. Alle wensen en eisen nemen wij mee in de huurprocedure en zoektocht naar een geschikt huurpand. Dit alles begint met het invullen van het huur formulier in deze brochure.