Bedrijfsunit met kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein “De Kiefte” te Eibergen nabij de op- en afrit van de nieuwe N18. Het geheel is in 2008 gerealiseerd en bestaat uit totaal 7 multifunctionele units, geschikt voor bedrijfsruimte of particuliere opslag. De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 101 m² en verdieping heeft een oppervlakte van ca. 42 m².

Bedrijfsruimte

De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrische overheaddeur (breed ca. 4 m. en hoogte ca. 4 m.) en loopdeur. Oppervlakte:
Bedrijfsruimte begane grond ca. 101 m² waarvan ca. 58 m² met een vrije hoogte. Kantoor op de 1e verdieping ca. 30 m²
Magazijn op de 1e verdieping ca. 12 m²

Totaal ca. 143 m²

Locatie:
Hofveen 13 te 7151 JE Eibergen, nummer 18. Bestemming:
Volgens het bestemmingsplan “Eibergen, Bedrijventerrein 2011” geldt ter plaatse de bestemming “Bedrijventerrein” met de functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2”. De staat van bedrijfsactiviteiten die hieronder vallen is op aanvraag beschikbaar. Bereikbaarheid:
Gelegen op een goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein De Kiefte met in de nabijheid een afslag van de N18. Parkeren:
Er is ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. Daarnaast beschikt de hal over een wasplaats met een put. De indeling is als volgt:

Begane grond
Bedrijfshal met elektrische overheaddeur, afsluitbaar magazijntje, toilet met wandcloset, uitstortgootsteen.

1e verdieping
Magazijn, kantoorruimte met keukenblok voorzien van gootsteen. Bijzonderheden:
– Verwarmd middels een Bosch HR combiketel, bouwjaar 2008.
– De hal wordt verwarmd middels een gasgestookte heater.
– Kantoor voorzien van systeemplafond met verlichting.
– Kunststofkozijnen met HR++ beglazing.
– Meterkast voorzien van krachtstroom.
– De hal is zowel aan de voorgevel als wel aan de zijgevel voorzien van een lichtstraat hetgeen zorgt voor veel lichtinval. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten