Wonen in een heerlijke omgeving combineren met werken aan huis? Dat kan in deze vrijstaande bedrijfswoning met royale bedrijfsruimte is gelegen in buurtschap Lochuizen tegen de Needse Berg. Een prachtige omgeving gelegen in het buitengebied van Neede.

Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2001
Ligging Landelijk gebied

De woning is voorzien van een souterrain, royale inpandige garage en wordt omgeven door een prachtig aangelegde tuin met vijverpartij en een schitterend, weids uitzicht. Daarnaast is gelegen de, in 2001 gebouwde, bedrijfshal met royaal buitenterrein en eigen opgang. De perceelgrootte bedraagt totaal 4.437 m2. De woning is degelijk gebouwd in 1980, heeft een inhoud van ca. 1193 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 226 m2. De overige inpandige ruimte bedraagt ca. 157 m2 en de externe bergruimte bedraagt ca. 17 m2. De indeling is als volgt:

Souterrain:
Vanuit de hal via vaste trap te bereiken kelder met hobbyruimte, wasruimte en archiefruimte/berging. Begane grond:
Entree met trapopgang en toilet. Sfeervolle woonkamer voorzien van een prachtige leistenen vloer met veel lichtinval middels meerdere raampartijen en een royale, tuingerichte uitbouw aan de achterzijde. Woonkeuken met fraaie inbouwkeuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is middels een hal de garage te bereiken. De garage beschikt over een praktische, elektrisch bedienbare overheaddeur.

1e verdieping:
Overloop, vier royale slaapkamers. De hoofdslaapkamer is voorzien van een ruime inloopkast en loggia. Praktische badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wandcloset en dubbele wastafel.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderruimte. Bedrijfsruimte:
De oppervlaktes zijn als volgt te verdelen:
236 m2 bedrijfsruimte met een gemiddelde hoogte van 3,5-8 meter
221 m2 bedrijfsruimte met een gemiddelde hoogte van 3,25 meter
deze hallen zijn van elkaar gescheiden middels een schuifdeur.
15 m2 kantoor op de begane grond
195 m2 kantoor op de eerste verdieping

De kenmerken zijn:
– Bouwjaar 2001.
– De bedrijfshal is voorzien van vloer-, spouwmuur- en dakisolatie en voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
– Energielabel B.
– Voorzien van een monolietvloer.
– Het geheel wordt verwarmd middels cv en heaters.
– De kantoorruimte is voorzien van een kantine met keukenblok en een toilet.
– Het kantoor is voorzien van vloerbedekking, de kantine, hal en toiletten van een tegelvloer.
– De hal is bereikbaar via twee elektrische overheaddeuren van 4,4 meter breed en 4,5 meter hoog.
– Vanuit de hal zijn de kantoren via een vaste trap bereikbaar.
– Rondom de hal ligt een uitgebreid opslagterrein van zo’n 2.100 m2 verhard met betonklinkers.
– Volgens het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied, herziening 1987, is de huidige bestemming “aannemersbedrijf”. In het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Berkelland 2020” is de bestemming “bedrijfsbestemming” met specifieke aanduiding, bouwbedrijf.
– Het object is gelegen op een goed bereikbare zichtlocatie net buiten Neede op zo’n 20-25 minuten rijden van de A1. Via de rijksweg N18 is Enschede binnen circa 20 minuten bereikbaar. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten