Werken combineren met heerlijk ruim wonen! Dat kan met deze riante bedrijfswoning met een mooie inpandige bedrijfshal met een oppervlakte van circa 203 m2 voorzien van twee overheaddeuren. De woning biedt een slaap- en badkamer op de begane grond en vier grote slaapkamers op de eerste verdieping.

Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2000
Ligging Bedrijventerrein

Het object is gelegen op de overgang van industrieterrein naar buitengebied. De perceelgrootte bedraagt 1322 m2. De woning met bedrijfshal is gebouwd in 2000, heeft een inhoud van ca. 2403 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 260 m2. De overige inpandige ruimte bedraagt ca. 203 m2 en de externe bergruimte bedraagt ca. 43 m2. Begane grond:
Ruime hal/entree met trapopgang, woonkamer met schouw en roterende speksteen houtkachel, aansluitende woonkeuken met openslaande tuindeuren en voorzien van een inbouwkeuken met koelkast – gaskookplaat – vaatwasser – combimagnetron en oven, vanuit de hal te bereiken slaapkamer met vaste kastenwand, slaapkamer/kantoor voorzien van wastafel met warm en koud water, toilet met wandcloset en fonteintje, badkamer met ligbad – inloopdouche – twee wastafels – wandcloset en design radiator, bijkeuken met keukenblok wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger, vanuit de bijkeuken rechtstreeks te bereiken bedrijfshal.

1e Verdieping:
Grote overloop/vide met dakkapel, ideaal te gebruiken als kantoorruimte of speelhoek, vier slaapkamers, tweede badkamer met inloopdouche – wastafelmeubel met dubbele wasbak – design radiator en vloerverwarming, separaat toilet, berging.

2e Verdieping:
Vliering. Kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Nefit HR cv ketel (bouwjaar 2012).
– Volledig voorzien isolatie.
– Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
– Het dak is volledig gedekt met keramische dakpannen.
– Royale oprit met berging/overkapping/carport (geschikt voor meerdere auto’s).
– Schilderwerk buitenzijde gedaan in 2019, schilderwerk binnenzijde in 2020.
– De begane grondvloer is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming.
– Geheel betegelde bijkeuken met keukenblok.
– De slaapkamers op de 1e verdieping zijn allen voorzien van airco.
– Voorzien van hardhouten binnen kozijnen met paneeldeuren.
– Het pand is voorzien van 68 zonnepanelen met een opbrengst van ca. 15.000 kWh per jaar.
– 2 Zonnecollectoren voor warm water.
– Buitenkraan aanwezig bij de achterdeur, in de tuin en linker zijgevel.
– Inrit is afsluitbaar middels elektrische poort welke op afstand bedienbaar is.
– De hal is voorzien van krachtstroom.
– Gelegen op een fijne locatie aan de rand van het industrieterrein met uitloop naar het buitengebied. De oprit van de nieuwe N18 is gelegen op enkele minuten rijden. Hierdoor zijn steden zoals Enschede, Hengelo, Doetinchem en Arnhem snel te bereiken. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten