Bent u opzoek naar uw eigen bedrijfsruimte met kantoorruimte in Borculo? Wellicht is deze nieuwbouwbedrijfsruimte geschikt voor u. Centraal gelegen op het bedrijventerrein Overberkel in Borculo wordt een nieuw geschakeld bedrijfspand gerealiseerd met kantoorruimte.

Bedrijfsruimte
Ligging Bedrijventerrein

De units zullen o.a. worden voorzien van een kantooruitstraling met glas in de voorgevel met een entresolvloer en standaard trap. Bij de units zal aan de voorzijde een verhard buitenterrein worden gerealiseerd met parkeerplaatsen. In overleg is het ook mogelijk om eventueel één gebouw te maken of meerdere. Oppervlakte :
Unit 1
Bedrijfsruimte ca. 445 m²
Kantoorruimte ca. 75 m²

Unit 2
Bedrijfsruimte ca. 445 m²
Kantoorruimte ca. 75 m²

Koopsom per unit :
€ 447.500,00 V.O.N. en exclusief BTW. Opleveringsniveau :
De units worden casco opgeleverd en zijn voorzien van:
– Eigen entree;
– Monolithisch afgewerkte begane grondvloer, belastbaar tot 1250 kg/m2;
– Geïsoleerde gevels;
– Geïsoleerd dak;
– Meterkast;
– Handbediende overheaddeur;
– standaard voorzien van een afgedopte vuilwaterafvoer met een aansluiting op het gemeentelijk riool;

Eventuele optiemogelijkheden zijn:
– Sanitair;
– Elektrisch bedienbaar geïsoleerde overheaddeur;
– Verdiepingsvloer uitgevoerd in hout;
– Lichtstraat /-koepel indien de constructie dit toelaat;
– Begane grondvloer als geïsoleerd uitvoeren. VvE :
Het bedrijfsverzamelgebouw waarvan de unit onderdeel uitmaakt, is opgesplitst in appartementsrechten. Bij de splitsing in appartementsrechten wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht. Iedere eigenaar is daarvan verplicht lid te worden. Het doel van de VvE is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de appartementseigenaren. Er gelden regels waar alle eigenaren zich aan moeten houden, deze staan in het splitsingsreglement. Daarin staan onder meer afspraken over het gebruik, beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Ook wordt er gesproken over de verplichte financiële bijdrage in gemeenschappelijke onderhouds- en gebruikskosten bijvoorbeeld voor het dak, de eventuele technische installaties, gevels en fundering en de gezamenlijke opstalverzekering. Alle appartementseigenaren dienen mee te betalen aan de gemeenschappelijke kosten. Parkeergelegenheid :
Bij het object zullen voldoende parkeerplaatsen worden gerealiseerd. Bereikbaarheid :
De units zijn gelegen aan de Korenbree welke parallel loopt aan de N825. De N825 en de nabij gelegen N315 zorgen samen voor een rondweg om het dorp Borculo heen en een directe doorgang richting Ruurlo, Haaksbergen en Lochem. Daarnaast zorgt de nieuwe “Twenteroute” (de N18) voor een goeie verbinding naar Enschede. Zekerheidsstelling :
Koper dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter hoogte van 10% van de koopprijs. Aanvaarding :
In overleg. Bijzonderheden :
De technische omschrijving van de units zijn op aanvraag beschikbaar. Dit is een collegiale verkoop met Uniek Makelaars. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze – na goedkeuring door de opdrachtgever – op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Vergelijkbare objecten