Op een mooie representatieve locatie nabij het winkelcentrum van Haaksbergen gelegen winkelruimte met magazijnruimte te huur. Door de ruime bestemming, centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid biedt de locatie een tal van gebruiksmogelijkheden! Het bouwjaar van het pand is 1940.

Winkelruimte
Bouwjaar 1940
Ligging Winkelgebied stadscentrum

Kadastraal:
Gemeente Haaksbergen, sectie K, nummer 7395 A1. Indeling winkel-/magazijnruimte:
Entree, winkelruimte met daarachter een extra gedeelte voor winkelruimte beschikbaar. Vanuit de winkelruimte komt men in de magazijnruimte met een toilet. Voorzieningen:
– toilet
– gedeeltelijk systeemplafond met verlichting
– centraal verwarmd
– frontbreedte ca. 7 meter. Totale winkeloppervlakte bedraagt ca. 101 m2 en het magazijngedeelte heeft een oppervlakte van ca. 29 m2. Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf. Parkeren:
Er zijn volop parkeergelegenheden in het centrum van Haaksbergen. In de directe omgeving is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar. Zekerheidsstelling:
Twee maanden huur. Aanvaarding:
In overleg. Bestemming:
Haaksbergen Dorp, Eibergsestraat West, Eibergsestraat Oost, Buurserstraat, De Pas en Hassinkbrink:
Volgens het vigerende bestemmingsplan is het object bestemd voor diverse doeleinden: “Gemengd”. Omzetbelasting
Verhuurder gaat uit van een btw-belaste verhuur. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen
worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent,
geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten