Op bedrijventerrein Wheemergaarden te Neede gelegen ruime vrijstaande bungalow met bedrijfshal op eigen perceel! Het object is uitstekend geschikt voor het combineren van wonen en werken aan huis. Het woonhuis is voorzien van een patio met veel privacy en een wellness met royale jacuzzi en sauna.

Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1970
Ligging Bedrijventerrein

De perceelgrootte bedraagt 1.110 m2. Deze vrijstaande woning heeft een inhoud van ca. 505 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 135 m2. De gebouw gebonden buitenruimte bedraagt ca. 45 m2. D externe bergruimte (vrijstaande hal) bedraagt ca. 172 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met vaste kast, toilet met wandcloset en fonteintje. Royale sfeervolle woonkamer met veel lichtinval en inbouw gashaard. Vanuit de woonkamer is middels een schuifpui de patio met wellness bereikbaar. Keuken met inbouwkeuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Ook vanuit de keuken is de patio te bereiken. Achteringang, vaste kast en CV ruimte. Moderne badkamer (gerenoveerd in 2018) met wastafelmeubel, wandcloset, ligbad en douche. Drie slaapkamers allen voorzien van een PVC vloer. De ouderslaapkamer is voorzien van een royale inloopkast. De kenmerken van de woning zijn:
– Het geheel valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan “Neede Bedrijventerrein 2011” en heeft daarin de bestemming Bedrijventerrein, functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2” en “bedrijfswoning”.
– Het woonhuis wordt verwarmd middels hete lucht verwarming.
– Voorzien van dakisolatie.
– Voorzien van isolerende beglazing.
– Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een veranda met tuin op het zuiden.
– De pompen van het zwembad zijn in 2020 vervangen.
– De voortuin is recentelijk aangepakt en voorzien van plantenbakken, siergrind en sierbestrating.
– Vrijwel geheel voorzien van rolluiken.
– Voorzien van een brede oprit.
– Aan de overzijde van de straat ligt een perceel grond dat ideaal geschikt is om te parkeren.
– Deze woning is zeer geschikt voor het combineren van wonen en werken aan huis.
– Voorzien van een glasvezelaansluiting.
– Naast de bedrijfshal bevindt zich een aparte berging. Indeling hal:
Kantoor, tussen hal met cv-opstelling, toilet. Vanuit de tussenhal is er toegang tot de royale werkplaats. De
twee bergingen zijn buitenom bereikbaar. De kenmeren van de hal zijn:
– Een eigen cv-systeem verwarmd middels een Vaillant CV-ketel (bouwjaar 2020).
– Werkplaats met elektrische overheaddeur.
– Krachtstroom aansluitingen.
– Het kantoor en de tussenhal zijn voorzien van een laminaatvloer.
– Spouwmuur voorzien van isolatie.
– Het dakleer is in 2020 vernieuwd.
– Aan de achterzijde van de hal bevindt zich een overkapping voor het stallen van materieel (circa 46 m2) met berging. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten