Aan doorgaande weg aan de rand van bedrijventerrein Weemergaarden gelegen bedrijfscomplex met diverse bedrijfsruimtes, kantoorruimtes, kantine, showroom en magazijn. De totale perceeloppervlakte bedraagt 9915 m2. Het object is gebouwd in 1962, waarna het diverse malen is uitgebreid, met als laatste uitbreiding de bedrijfshal aan de achterzijde.

Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1962
Ligging Bedrijventerrein

Deze laatste uitbreiding is in 2009 gerealiseerd. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 5459 m2. Deze bedrijfs-/productieruimte bestaat uit diverse ruimtes en een bedrijfshal. Het object is uitgevoerd met meerdere overheaddeuren en een laaddock aan de voorzijde. Het kantoorgedeelte met showroom, magazijn, toiletgroep en kantine heeft een oppervlakte van ca. 288 m2. Kadastrale gegevens:
Gemeente Neede, sectie C 8558, groot 4990 m2
Gemeente Neede, sectie C 8387, groot 4925 m2

Voorzieningen:
– Gedeeltelijk verhard terrein
– Twee overheaddeuren en twee roldeuren
– Kantine met pantry
– Toiletgroep
– Gasheaters (12 stuks)
– Lichtarmaturen
– Kantoorruimtes, showroom en kantine voorzien van centrale verwarming
– Verwarmd middels Nefit Cv ketel (bouwjaar 2016)
– Kantoren zijn allen voorzien van elektra- en data-aansluitingen

Buitenterrein:
Het buitenterrein is vrijwel geheel verhard met klinkers. Parkeergelegenheid:
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Vraagprijs € 1.950.000,00 kosten koper

Aanvaarding: in overleg

Bereikbaarheid:
Het bedrijfsgebouw is uitstekend bereikbaar vanwege haar ligging nabij een op- en afrit van de nieuw aangelegde N18. Hierdoor zijn de steden Twente en de Achterhoek uitstekend en snel bereikbaar. De oppervlakten zijn aangeleverd door verkoper. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf. Bestemming:
Bestemmingsplan Weemergaarden, Bedrijventerreinen 2011. Bedrijven tot en met categorie 3.2. Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Vergelijkbare objecten