Op bedrijventerrein Wheemergaarden te Neede gelegen ruime bedrijfswoning met inpandige garage en mogelijkheid tot het realiseren van een bedrijfshal op het eigen perceel. Het object is uitstekend geschikt voor het combineren van wonen en werken aan huis. De perceelgrootte bedraagt ca. 1.589 m2.

Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1979
Ligging Bedrijventerrein

De woning is gebouwd in 1979. De woning heeft een inhoud van ca. 928 m3, een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 206 m2. Indeling woning:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en toilet met fonteintje. Royale L-vormige woonkamer met openhaardpartij, schouw, plavuizenvloer en toegangsdeur naar de tuin. Aangrenzende halfopen keuken met landelijke inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van afzuigschouw, gaskookplaat, magnetron, spoelbak, koelkast en vaatwasser. De keuken is voorzien van een plavuizenvloer.Vanuit de keuken is bijkeuken met uitstortgootsteen, aansluiting voor wasmachine en droger te bereiken. Vanuit de woonkamer zijn de twee kantoorruimtes te bereiken, alsmede de separate berging. De inpandige garage/berging is vanuit de bijkeuken en vanuit de achterste kantoorruimte te bereiken. Boven de garage bevindt zich nog een zolderberging.

1e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken overloop, vier ruime slaapkamers, waarvan drie slaapkamers voorzien zijn van vaste kasten en twee slaapkamers toegang bieden tot het balkon. Badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en tweede toilet. Berging met cv-ketelopstelling. Kenmerken bedrijfswoning:

– Verwarmd middels HR cv-ketel.
– De kantoorruimte is voorzien van een vaste kast met schuifdeuren en eventueel van buitenzijde bereikbaar.
– De gehele begane grond is voorzien van een plavuizenvloer.
– De inpandige garage is voorzien van een kanteldeur en een separate deur.
– Rondom de woning ligt een geheel aangelegde tuin met borders, gazon en sierbestrating.
– Mogelijkheid tot bouwen van een bedrijfshal op het terrein gelegen naast de woning. Vraagprijs: € 425.000,00 kosten koper

Aanvaarding: in overleg. Bestemming:
Bestemming bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 3.2, volgens het vigerende bestemmingsplan Neede, bedrijventerrein 2011. Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Vergelijkbare objecten