Op bedrijventerrein Wheemergaarden te Neede gelegen ruime woning met aangebouwde overkapping en daarachter gelegen bedrijfsruimte met kantoor-/praktijkruimte, garages, berging en daar achtergelegen loungeruimte en zwembad. Het object is uitstekend geschikt voor het combineren van wonen en werken aan huis. De perceelgrootte bedraagt 1.747 m2.

Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2002
Ligging Bedrijventerrein

De woning met bedrijfsruimte zijn gebouwd in 2002. De woning heeft een inhoud van ca. 620 m3, een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 194 m2. De bedrijfsruimte heeft een inhoud van ca. 907 m3 en een brutovloeroppervlakte van ca. 449 m2. Indeling woning:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en toilet met fonteintje. Tuingerichte woonkamer met houtkachel, plavuizenvloer en openslaande deuren naar terras. Ruime woonkeuken met inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van afzuigschouw en Boretti fornuis, dubbele spoelbak, koelkast en vaatwasser. De keuken is voorzien van een plavuizenvloer.Vanuit de hal is de slaap-/werkkamer te bereiken, welke voorzien is van een inloopdouche en vaste kastenwand. Tevens is de bijkeuken vanuit de hal te bereiken met aansluiting voor wasmachine en droger en tevens toegangsdeur tot de naastgelegen overkapping.

1e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken overloop, twee ruime slaapkamers, waarvan één slaapkamer toegang geeft tot het dakterras. Ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel met wastafel, tweede toilet, bidet en designradiator.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. Loungeruimte(gelegen achter bedrijfsruimte):
Riante verblijfsruimte voorzien van inbouwkeuken met gaskookplaat, RVS afzuigschouw, houtkachel en schuifpui naar het terras. Indeling bedrijfsruimte:

Entree/kantoor met toegang tot toilet met fonteintje en doucheruimte. Vanuit het kantoor komt men in de praktijkruimte met keukenblok met aangrenzende werkkamer. Tevens is de eerste garage vanuit de praktijkruimte te bereiken met daarin de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Achter de eerste garage bevindt zich een berging en een tweede garage. Kenmerken woning:

– Verwarmd middels cv-ketel.
– De ouderslaapkamer is voorzien van airco.
– De woning is geheel voorzien van isolerende beglazing.
– De gehele begane grond is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.
– Het loungegedeelte is gelegen naast het ronde zwembad.
– De woning is aan de voor- en achterzijde voorzien van rolluiken.
– De tuin is voorzien van bomen, gazon en sierbestrating. Kenmerken bedrijfsruimte:

– De eerste garage is voorzien van een heather.
– De bedrijfsruimte is voorzien van drie overheaddeuren.
– Het gehele terrein is omheind met een hekwerk met aan de voorzijde een rolpoort zodat het volledige terrein is afgesloten.
– De achterste garage is voorzien van een hefbrug. Vraagprijs: € 625.000,00 kosten koper

Aanvaarding: in overleg. Bestemming:
Bestemming bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 3.2, volgens het vigerende bestemmingsplan Neede, bedrijventerrein 2011. Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Vergelijkbare objecten