Nabij het centrum van Eibergen en aan doorgaande weg gelegen traditioneel gebouwd bedrijfs-/kantoorpand. Omschrijving: Het pand is momenteel in gebruik als kantoorruimtes met ruimtes voor dagbesteding en bestaat uit 2 bouwlagen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie kantoorruimtes.

Kantoorruimte
Bouwjaar 1979
Ligging Winkelgebied stadscentrum

In de nabijheid van het object bevinden zich diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportgelegenheden etc. Vloeroppervlakte:
De totale bruto vloeroppervlakte bedraagt 409 m2. Bouwjaar: 1979

Perceelsgrootte: 437 m2. Indeling begane grond:

Entree/hal met wachtruimte, drie toiletten en trapopgang naar 1e verdieping, twee kantoorruimtes. Gang met toegang tot twee werkruimtes, waarvan één werkruimte voorzien is van een keukenblok, en een voorraadruimte. Aan het eind van de gang heeft men toegang tot een verblijfsruimte met aansluitend een pantry/keuken voorzien van inbouwkeuken met keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en dubbele spoelbak, berging en achteringang.

1e verdieping:
Overloop, drie kantoorruimtes voorzien van laminaatvloeren en een werkkast. Parkeren:
Openbare parkeergelegenheid door middel van parkeerhavens aan de openbare weg. Voorzieningen:
Het object wordt opgeleverd inclusief:
– centrale verwarming
– sanitaire voorzieningen
– terrasoverkapping
– vloerbedekking/gietvloer/plavuizen
– diverse lichtarmaturen
– meetcertificaat NEN 2580

Bestemming:
Het onderhavige onroerend goed val in het vigerende bestemmingsplan Eibergen Centrum 2011. De bestemming van het perceel is: “Bedrijf”. Categorie: 1 en 2, productiegebonden detailhandel en detailhandel genoemd in categorie 3.1.c. Vraagprijs € 205.000,00 kosten koper

Aanvaarding: in overleg. Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Vergelijkbare objecten