Voor verkoop of verhuur bieden wij aan, op een uitstekende A1 locatie en in het centrum van Neede gelegen, karakteristiek winkelpand met eventueel bij te huren achterliggend magazijn. Het pand is gelegen aan de winkelstraat van Neede met diverse winkels in de nabijheid. Het magazijn, dat zich aan de achterzijde bevind, is te bereiken via een roldeur.

Winkelruimte

De oppervlakte van het magazijn is circa 81 m2. Bestemmingsplan:
“Centrum Neede, 2011”
Volgens het vigerende bestemmingsplan is het object bestemd voor “centrumdoeleinden”. Detailhandel, horecabedrijven categorie 1 en 2, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlenende bedrijven met een baliefunctie. Kadastraal:
Gemeente Neede, sectie I, nummer 1456 A1

Bouwjaar:
Het pand is gebouwd tussen 1906-1930, waarna er diverse verbouwingen hebben plaatsgevonden. Indeling:
Winkelruimte met daarachter het 1e gedeelte van het magazijn, kantoor, cv-ruimte en toilet. Vanuit het 1e gedeelte van het magazijn is het eventueel bij te huren 2e magazijn te bereiken. Oppervlakte:
Winkelruimte met 1e magazijn, kantoor, toilet, cv-ruimte en portaal: BVO circa 347 m2. Magazijn (2e gedeelte, bij te huren) : BVO circa 81 m2. Frontbreedte: circa 12 meter. Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf. Het object wordt geleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

– bestaande winkelpui
– toilet

Vraagprijs: € 180.000,00 kosten koper

Huurprijs :
Winkel : € 70,00 exclusief btw per m2 /per jaar. (€ 22.740,00 per jaar of € 1.895,00 per maand excl. btw)
Magazijn (2e ged.): € 40,00 exclusief btw per m2 /per jaar. (€ 2.928,00 per jaar of € 244,00 oer maand excl. btw)

Parkeren:
In de directe omgeving van het object is voldoende mogelijkheid tot parkeren op het Vlearmoesplein. Aanvaarding: in overleg. Zekerheidsstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Milieubodemgesteldheid
Het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmert of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen (IBC-variant; isoleren, beheersen en controleren).

Vergelijkbare objecten