Namens onze opdrachtgever bieden wij in Rekken aan, een op een landelijke locatie gelegen voormalig modern en functioneel schoolgebouw genaamd De Click. Het pand is in 2010 gebouwd en bestaat uit diverse lokalen, sanitaire ruimtes, trainingsruimte, kantoren en ruim keukengedeelte voor praktijklessen in koken. Het is denkbaar, dat door de verschillende ruimtes het gebouw een diverse invulling van bezigheden kan krijgen.

Maatschappelijkvastgoed
Bouwjaar 2010
Ligging Landelijk gebied

Het pand is alleen in zijn geheel te koop en niet in onderdelen. Totale perceelsoppervlakte 3.270 m2. Kadastrale gegevens:
Gemeente Eibergen
Sectie M
Nummer 1457

Indeling
In de bijlagen zijn plattegronden opgenomen, die de indeling van het pand weergeven. De oppervlakten zijn op basis van de bruto vloeroppervlakte:

Begane grond heeft een bruto vloeroppervlak van circa 900 m2. Verdieping heeft een bruto vloeroppervlak van circa 900 m2. Indeling Begane grond:

Entree, diverse leslokalen, waaronder de praktijkruimte met diverse RVS kookeilanden en afzuigsysteem, sanitaire ruimte, werkplaats en opslag. Middels diverse trapopgangen is de verdieping te bereiken. Tevens bevinden zich er diverse ingangen in het pand, zodat de lokalen afzonderlijk zijn te bereiken. Indeling Verdieping:

Hal/gang, diverse kantoren, trainingsruimte en sanitaire ruimtes. Opleveringsniveau
– Het object wordt in de huidige staat aangeboden.
– Het pand verkeert in een goede staat van onderhoud.
– De plafonds zijn uitgevoerd in systeem plafonds met inbouwverlichting.
– De vloeren zijn uitgevoerd in gietvloeren.
– Het pand wordt verwarmd middels centrale verwarming (twee HR ketels)
– Het pand is geheel voorzien van isolerende beglazing.
– Ventilatiesysteem.
– Gebouwd volgens het destijds geldende bouwbesluit met goede isolatiewaarden. Koopsom
€ 849.000,00 kosten koper. Bestemming 6.1
Maatschappelijke activiteiten: educatieve, sociaal-medische, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke, sport- en recreatieve activiteiten en activiteiten ten behoeve van openbare dienstverlening. Oplevering
In onderling overleg. Zekerheidstelling bij verkoop
De koper dient bij ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom. Verkoop geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring Raad van Bestuur.

Vergelijkbare objecten