Op een goede locatie in het centrum van Eibergen gelegen karakteristiek woon-/winkel- cq. kantoorpand, waarvan de winkelruimte in verhuurde staat of vrij van huur en gebruik eind 2019 kan worden opgeleverd. Aan de achterzijde en boven bevindt zich de ruime woning met achtertuin, garage en berging.

Winkelruimte
Bouwjaar 1905
Ligging Winkelgebied stadscentrum

Het object is ook uitermate geschikt om wonen en werken te combineren! De totale perceelsgrootte bedraagt 297 m2. (inclusief garage)

Het woon-/winkelpand is gebouwd in ca. 1905. De inhoud van het pand bedraagt circa 1.114 m3 en heeft een gebruiksoppervlakte woonruimte van 241 m2. De huidige winkel inclusief de kelder heeft een totale oppervlakte van circa 72 m2. Door de bestemming zijn er verschillende mogelijkheden voor het gebruik. Indeling woonhuis:

Begane grond:
Ruime woonkamer voorzien van schouw met openhaard, plavuizenvloer en vaste kast, aangrenzende eetkamer voorzien van schuifpui naar het terras, opkamer voorzien van houten vloer en vaste kast, keuken voorzien van keukenblok met keramische kookplaat en afzuigkap, vanuit de keuken komt men in de entree aan de achterzijde, separaat toilet, badkamer voorzien van luxe moderne welness-douche, fraaie glazen wastafel en designradiator, berging.

1e Verdiepig:
Ruime overloop, toilet, vijf slaapkamers, waarvan alle slaapkamers voorzien zijn van vaste kasten en twee slaapkamers voorzien zijn van een wastafel. vanuit de grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning kan met de wasruimte bereiken met daarin een aanrechtblok en aansluiting voor wasmachine en droger.

2e Verdieping:
Middels een losse trap is de ruime zolderberging over het gehele pand te bereiken. Indeling winkelruimte:

Portiek, etalage met een frontbreedte van circa 8 meter, winkelruimte voorzien van laminaatvloer en achterin de winkel een pantry met keukenblok. Vanuit de winkel te bereiken kelder met toilet en bergruimte. De bestemming is detailhandel, dienstverlening, horeca categorie 1 en 2. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van de winkel. Kadastrale informatie:
Gemeente Eibergen
Sectie D
Nummer 10271
Grootte 275 m2. Gemeente Eibergen
Sectie D
Nummer 10273
Grootte 22 m2. Algemeen woning:

– De woning en de winkel wordt verwarmd middels één cv-ketel.(bouwjaar ca. 2013)
– Gas, water en elektra wordt middels één meter voor de winkel en het woonhuis geleverd.
– Het woon-/winkelpand is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing.
– Aan de achterzijde bevindt zich een geheel omsloten patiotuin, welke op het zuiden gelegen is en aangelegd is met een fraaie bestrating en borders. Er is een fraaie overkapping aan de voorzijde van de berging gerealiseerd.
– De woning kan in overleg reeds eerder worden opgeleverd. Algemeen winkel:

– De winkel heeft een frontbreedte van circa 8 meter.
– In de directe omgeving is een diversiteit aan ondernemers gevestigd.
– Bestemming: bij de gemeente Berkelland valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan
“Centrum 2011”. Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen uiterlijk 4 weken na koopovereenstemming te voldoen op derdengeldrekening van praktiserend notaris. Vraagprijs € 325.000,00 kosten koper

Vergelijkbare objecten